Zakupci mogu da odahnu: Buvljak na Novom Beogradu ipak neće biti izmešten ove godine

On je dodao da će i nova lokacija tog otvorenog tržnog centra biti na Novom Beogradu

  • 3

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da za izmeštanje "buvljaka" na Novom Beogradu postoje planovi, ali da prodavci i zakupci ne treba sada da brinu jer se ništa neće menjati ni ove, a verovatno ni naredne godine.

Jedino mesto u Beogradu u kom zakon i pravila ne važe: Ovde vladaju kralj betona, prodavac užasa i polovnog seksa (FOTO)

On je novinarima rekao da se očekuje da radovi na izgradnji nove autobuske stanice, zbog koje će morati da izmeste "buvljak", počnu do kraja godine, ali da "za sada otvorena pijaca ostaje tu gde jeste".

- Zajedno sa ljudima iz Gradskih pijaca ćemo napraviti rešenje. Imamo ideje, ali kada budemo sigurni da pravno-imovinski i urbanistički to možemo da uradimo, sa njima ćemo se sve dogovoriti - istakao je Mali.

On je dodao da će i nova lokacija tog otvorenog tržnog centra biti na Novom Beogradu.

- I tu gde bude premešten tržni centar moraće da bude i dobar saobraćaj, kako ti ljudi ne bi gubili posao zbog premeštanja na drugu lokaciju, ali to ništa nije hitno za ovu godinu - istakao je Mali.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA