Beograđani, ne zaboravite da spremite zalihe: Ovi delovi Beograda danas bez vode

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a iz vodovoda mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe

  • 0

Pojedini potrošači na opštini Stari grad danas će ostati bez vode, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Kako blato kulja iz ovih česmi, a to je najskuplja voda u Republici Srpskoj?! (VIDEO)

MISTERIJA IZVORA SAVINA VODA: Svako ko je hteo da je priključi na vodovod - UMRO JE (FOTO)

Danas od 8:00 do 15 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Kosančićev venac, Zadarska, Pop Lukina, Kneza Sime Markovića, Kralja Petra - između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca, Ivan Begova i okolne ulice.

U tom periodu potrošači u Ulici Topličin venac osetiće umanjen pritisak vode.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, a iz vodovoda mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Barajevo, danas od 07:00 do 14:00 sati, bez vode će ostati potrošači u naselju Guncati.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" potrošače poziva da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA