≫ 

UŠLI SMO U IKEU DVA DANA PRE OTVARANJA: Evo kako unutra izgleda, koliko šta košta i gde se šta nalazi (VIDEO)

Premijerno pogledajte kako izgleda švedsko Ikea carstvo u Beogradu. Snimili smo unutrašnjost cele robne kuće sa 9.500 proizvoda

  • 30

Dugo očekivana robna kuća "Ikea" 10. avgusta u 10 sati otvoriće vrata švedskog komfora, zanimljivog stila i jedinstvene porodične zabave i to u Bubanj potoku.

Telegraf vas, međutim, danas vodi u izvidnicu njihovog prodajnog objekta.

Novinari prvi zavirili u robnu kuću IKEA (FOTO)

Ljubitelji nameštaja, pokućstva, tekstila i opreme za eksterijer sada imaju jedinstvenu priliku da prvi vide ponudu Ikee.

Šta sve možete da kupite do 1.000 dinara u Ikei u Beogradu: Ovo su najjeftiniji proizvodi! (FOTO)

Pred vama se nalazi 9.500 proizvoda, te smo ubeđeni da ćete na policama uspeti da nađete sve ono što vam je neophodno za opremanje doma.

Pogledajte CENE svih IKEA proizvoda koji će se PRODAVATI u Srbiji

Uverite se i sami:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    8. avgust 2017 | 11:43

    Nemojte se prerano radovati , nisu svi proizvodi jeftini , niti su svi proizvodi kvalitetni. Naci ce te neke proizvode koji su uvezeni iz Kine , pa samo prepakovani , zatim, naci ce te stolice od presovanog kartona , iverice , i polistirena . Sve je to lepo za oko , za godinu dve , posle toga mora ce te ponovo u IKEA. Proizvodi koji su od metala ili punog drveta , nisu bas pristupacni za dzep u Srbiji. Najgore je to , sto ce IKEA jos vise pogorsati stanje nase industrije , koja je i onako unistena namestenom privatizacijom od strane Cvetkoviceve vlade. Umesto da se radujemo otvaranjem nasih fabrika , gde bi bilo zaposleno na hiljade radnika , mi se radujemo otvaranju IKEA , gde ce jedva biti nekoliko desetina nase radne snage. Tako smo se radovali Slovenackim i hrvatskim firmama i prodavnicama. Zato Srbija propada.

  • Zdravko

    8. avgust 2017 | 11:29

    Pre 20 godina mi smo imali daleko bolje nase proizvode od ikeje.tako da nista dobro i jeftino oni ne prodaju osim sto ima tu neka lepota za oci a kvalitet namestaja piljevina i korton to je to..

  • Pera

    8. avgust 2017 | 16:31

    Kao da otvaramo vasionski brod to se vidi koliko smo zaostali za svetom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA