Beba u Beogradu iznenadila ceo lekarski svet: Rođena sa dva zubića, a posle nekoliko dana nikla još dva (FOTO) (VIDEO)

Sestre se šalile da će umesto mleka prvo jesti pljeskavice

  • 17

Bračni par Jelena i Dubravko Despotović iz Beograda pre nekoliko dana postali su roditelji preslatke devojčice Tijane. Kada je došla na svet uspela je da zapanji njih, ali i lekarski svet. Naime, ova jedinstvena bebica rođena je sa dva zubića, a nekoliko dana kasnije počela su da niču još dva.

Imamo 820.000 razloga zbog kojeg majke moraju da doje svoju decu

- Pitala sam odmah posle porođaja gde je, nisam mogla da dočekam da je donesu, ali sestre su se našalile i rekle da je ona već u vrtiću, da je preskočila bebeće doba i da će prvo ručati pljeskavice - kaže srećna mama Jelena.

Iznenađenje je sačekalo i tatu Dubravka kada mu je supruga poslala prve slike devojčice.

- Na prvoj slici sam video ono što me najviše zanimalo, da su Jelena i Tića dobro, da je porođaj prošao kako treba, a onda sam se iznenadio kada sam dobio drugu sliku na kojoj su se videli zubići - rekao je za emisiju "150 minuta".

Foto: TV Prva

Posle samo nekoliko dana zubići su potpuno nikli, a počela su da rastu i druga dva. Ponosni roditelji se šale da je Tijanin deda znao da će biti super beba dok se još nalazila u stomaku.

- Bila je prilično aktivna u stomaku i stalno je skakutala. Deka se šali o da je ona mala veverica zbog tog skakutanja - kaže Jelena.

S obzirom na to da je lavica u horoskopu i da grize od samog rođenja, Tijanini roditelji pronalaze simboliku i nadaju se da će njihova devojčica gristi kroz ceo život. Da će biti pravi veliki borac.

Inače, ovaj redak fenomen pogađa jednu od 3.000 beba. To znači da je malena Tijana samo dentalno razvijenija od ostale dece. Za njene roditelje, ona je beba prvenac i čista  ljubav.

(Telegraf.rs/Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA