FK Torlak četvrti put šampion turnira "Trofej Voždovca 2017"

Ova finalna utakmica koja je bila jako zanimljiva i dinamična za navijače završena je rezultatom 5:2 u korist dosadašnjeg pobednika

  • 1

Na tradicionalnom turniru "Trofej Voždovca 2017", zasluženo je i ove godine šampionsku titulu ponela ekipa FK Torlak koja se fer plej borila sa ekipom FK Rekreativo 011 na stadionu FK "Voždovac".

Ova finalna utakmica koja je bila jako zanimljiva i dinamična za navijače završena je rezultatom 5:2 u korist dosadašnjeg pobednika. U borbi za treće mesto, juče je od 17 sati FK Minel 1956 savladao FK Heroj polet rezultatom 3:1.

Foto: Opština Voždovac

U ime Gradske opštine Voždovac Vuk Mirčetić zahvalio se prisutnim ljubiteljima sporta i izrazio zadovoljstvo što sve više ljudi prepoznaje značaj ove nesvakidašnje sportske manifestacije. Pobedničkim ekipama, ali i fudbalerima koji su svojim talentom zabeležili značajne rezultate, pehare su uručili predstavnici Opštine, direktor ovog turnira Radenko Stevović i predsednik Komisije za sport, omladinu i obrazovanje Srđan Milić.

Foto: Opština Voždovac

Zahvalnice su podeljene svima koji su pomogli održavanje ove manifestacije. Inače, četvrtu godinu zaredom Opština je, u saradnji sa Fudbalskim savezom Beograda, organizovala "Trofej Voždovca" – turnir za amaterske seniorske fudbalske klubove sa svoje teritorije.

Foto: Opština Voždovac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA