Divan gest: FSS ugostio dečicu iz Sigurne kuće na utakmici sa Moldavijom

Gradski menadžer je rekao da su osmoro dece, dve žene i vaspitač iz Sigurne kuće imali sinoć priliku da uživo bodre Srbiju

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić zahvalio je Fudbalskom savezu Srbije i fudbalskim reprezentativcima zato što su na sinoćnjoj utakmici Srbija - Moldavija ugostili decu iz Sigurne kuće.

OVO JE SRPSKA SRAMOTA: Deterdžent noćas sipan u šest beogradskih fontana (FOTO)

Gradski menadžer je rekao da su osmoro dece, dve žene i vaspitač iz Sigurne kuće imali sinoć priliku da uživo bodre Srbiju, saopštio je Beoinfo.

Vesić je istakao da su dolazak na utakmicu kao i poseta koju su Sigurnoj kući pre tri dana učinili srpski reprezentativci Aleksandar Kolarov i Luka Milivojević važan signal štićenicima ove ustanove da društvo sve čini da budu njegovi ravnopravni članovi.

- Za decu i žene iz Sigurne kuće najvažnije je da se socijalizuju i da dobiju svoje mesto u društvu. Zato se zahvaljujem Fudbalskom savezu Srbije i našim reprezentativcima jer su pozvali žene i decu iz Sigurne kuće da budu sa njima i navijaju za Srbiju - zaključio je gradski menadžer.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA