Divlja svinja teroriše bicikliste u Beogradu: Čudan zvuk se čuje iz kukuruza, a onda sledi napad!

Pre dve nedelje kada sam se vraćao sa posla, baš na zemljanom putu između Crvenke i Pupinovog mosta, misli mi prekinu neki čudan duboki zvuk iz kukuruza

  • 0

U ataru Borče, naročito duž nasipa mogu se sresti jelen, zec i divlja svinja, orao i kuna, ali retko ko je imao bliski susret sa ovim životinjama. 

VEPAR TERORIŠE TURISTE NA OMILJENOJ SRPSKOJ PLAŽI: Policija mu ne može ništa jer NIJE POČINIO KAZNENO DELO (FOTO)

Ipak to su doživeli Marko i Dejan ovih dana koji su svoja iskustva podelili sa sajtom Borčainofo. Divlja svinja je bila akter u oba slučaja.

- Često iz Borče preko Crvenke i Pupinovog mosta idem biciklom na posao na Novi Beograd. Ovim putem prođem bar tri puta u toku nedelje i baš uživam u tom miru, naročito u jutarnjim satima.

- Pre dve nedelje kada sam se vraćao sa posla, baš na zemljanom putu između Crvenke i Pupinovog mosta, misli mi prekinu neki čudan duboki zvuk iz kukuruza.

- Nešto između režanja i roktanja. Presekoh se. Na jedno 20  metara ispred mene potrča divlja svinja. Ukopah se. Hoću li da se vraćam natrag ili da nastavim napred. Imam još 500 metara do asfalta Crvenke. Sigurno se i ona uplašila i pobegla.

- Čim sam se domogao asfalta i ugledo prvog čoveka nasmejao sam se. U bre svinjo umalo se ne u....x zbog tebe - kaže Marko.

Dejan nije imao tu sreću, pa ga je 2. septembra napala divlja svinja dok je vozio bicikl između naselja Crvenka i Pupinovog mosta. 

- Svinja je izašla iz kukuruznog polja PKB. Odmah sam vrteo pedale kao lud. Jurila me 50 metara i stala. Upoziro sam nekolilo biciklista na koje sam naišao pa su se oini vratili ka Zemunu. Vozim bajs tu skoro 10 godina,. Video sam ranije i jelena i zeca. Divlje svinje sam video i pre dve godine od Kovilova ka nasipu,. I tad umalo da trsdamo drug i ja, ali ne os dvinje već od lovaca.

Daljinac

(Telegraf.rs / borca.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA