SANTA MARIA DELLA SALUTE otvorila druženja pod zvezdama (FOTO)

Prikazivanjem najnovijeg domaćeg ostvarenja „Santa Marija della Salute“ u amfiteatru USC „Voždovac“ na Banjici, sinoć je počelo je filmsko druženje pod zvezdama, u organizaciji opštine Voždovac

  • 0

Svi ljubitelji domaće kinematografije će ovog vikenda moći da uživaju u bioskopu na otvorenom.

Foto: Promo

Večeras od 19.30 časova biće projekcija novog filma „Zona“, a u 21.30 časova na repertoaru se nalazi film „Biser Bojane“.

U nedelju 10. septembra u 19,30 časova publika će moći da pogleda novi film „Kozije uši“, a u 21.30 časova na programu je film „Dnevnik mašinovođe“.

Foto: Promo

Film „Santa Marija della Salute“, zajedno sa brojnim posetiocima, gledao je i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić u društvu poznatog glumca sa Voždovca Nenada Okanovića.

- Tokom cele godine opština Voždovac organizuje brojne kulturne programe. Za vreme letnjeg raspusta, tri meseca smo u Šumicama organizovali kulturne sadržaje za decu i starije u okviru „Voždovačkih letnjih večeri“ . Za kraj leta, u septembru smo pripremili bioskop na otvorenom. Nadam se da će naši građani uživati - rekao je predsednik Savić na otvaranju programa.

Foto: Promo

Nenad Okanović je podržao ideju velikog platna na otvorenom koji deci i starijima pruža poseban doživljaj gledanja filma.

- Ja kao stanovnik Voždovca uvek ću podržavati ovakve aktivnosti koje doprinose razvoju kulture ove opštine - rekao je poznati glumac.

Foto: Promo

Ulaz je slobodan za sve projekcije. Pozivamo građane da provedu jedno lepo veče pod zvezdama Voždovca i uživaju u filmovima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA