≫ 

Ovo je NOVA POLICIJSKA KAMERA u Beogradu i nema šanse da je primetite! Kazna za one koje uslika je - 100.000 (VIDEO)

Kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji prave prekršaje, policija je rešila da postavi novu kameru koja će "loviti" sve one koji voze zaustavnom trakom na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu

  • 40

Stalne gužve na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu nagnale su brojne vozače da sebi skrate muku i put vozeći zaustavnom trakom iz pravca Konjarnika, iako je to strogo zabranjeno zakonom. Policija godinama pokušava da "zasedama", presretačima i kaznama spreči ove prekršaje, ali kako je fizički bilo nemoguće uhvatiti i kazniti toliki broj onih koji ih prave MUP je odlučio da postavi novu kameru. Najveći problem vozača je to što je - gotovo nevidljiva, jer je postavljena na mestu na koje niko ne obraća pažnju.

Nova pravila za postavljanje kamera: Nećete moći da snimate sve što hoćete, pa čak ni u svojoj zgradi

Na ovih 58 lokacija su postavljene kamere da snimaju vaše prekršaje u saobraćaju (SPISAK)

Svi koji su danas vozili zaustavnom trakom na potezu Plavi most - Dušanovački most mogu da očekuju da su snimljeni i da će im na kućnu adresu stići ogromne kazne, jer se kamera nalazi na Dušanovačkom mostu. Postavljena je na običan stativ, a pored nje se nalazi policajac koji odozgo snima auto-put.

Ovo je lokacija pomenute kamere:

Savetujemo vam da ipak budete strpljivi i prilagodite brzinu gužvi na putu, jer je kazna za vožnju u zaustavnoj traci  čak 100.000 dinara.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    26. septembar 2017 | 11:21

    Sramota. Napravili glupim i neorganizovanim radovima haos u gradu i sad nas jos kaznjavaju.

  • Sasa

    26. septembar 2017 | 12:50

    Kad odete u Evropu onda mozete da postujete propise

  • Aleksandar

    26. septembar 2017 | 12:05

    Po zakonu koji se naravno nepostuje od strane onih koji zakon primenjuju,trebalo bi da postoji obavestenje svuda gde postoji kamera,kao sto je na svim putevimau eu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA