Besplatan Viber chat za trudnice: "Bebiron" odgovara na pitanja roditelja 7 dana u nedelji, ali to nije sve (FOTO)

“Bebiron” projekat je nastao kao potreba i pomoć trudnicama, mamama i tatama

  • 0

“Bebiron” projekat obuhvata Viber savetovalište za trudnice i roditelje putem Viber javnog naloga, 24 sata 7 dana u nedelji na vaša pitanja odgovaraju: patronožne sestre, eminentni ginekolozi i pedijatri, nutricionisti

Trudnice dobile svoja parking mesta na Voždovcu (FOTO) (VIDEO)

Deo projekta Bebiron su i “Škola za trudnice i tate” koja obuhvata zdravstveno-vaspitne aktivnosti uz praktični prikaz i rad sa trudnicama.

Foto: Promo
Foto: Promo

Školica je besplatna za sve buduće majke i očeve.

Deo projekta su i Beogradske Bebiron ulice, kampanja na ulicama i trotoarima Beograda koja će roditeljima i deci obezbediti sigurnost, besplatno edukovati i olakšati svakonevicu.

Foto: Promo

Sama ideja projekta Bebiron je pokrenuta u novembru prošle godine sa Domom zdravlja Palilula i njen je cilj da podigne svest građana da su roditelje sa kolicima ugroženi kao učesnici u saobraćaju zbog nepropisnog parkiranja i nedostatka trotoara u pojedinim delovima grada.

Cilj akcije  je obezbediti bezbednu šetnju sa kolicima i decom.

Foto: Promo

U sklopu ove kampanje proširiće trotoare, postaviti Bebiron stubiće zbog nepropisnog parkiranja, obezbediti, odnosno obeleziti mesta za Bebiron Porodična  parking mesta ispred vrtića, škola, rekreativnih centara, pozorišta, bolnica, domova zdravlja...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA