BLOKIRANA TRGOVAČKA ŠKOLA: Profesori ne ulaze u učionice jer im je koleginicu napao učenik!

Više od 50 ljudi, uglavnom nastavnika ove obrazovne ustanove, nalazi se ispred škole sa transparentima i parolama “Stop nasilju”, “Obrazovanje je budućnost”

Komentari

  • Dragana Janković

    12. oktobar 2017 | 10:29

    Osuđujem svaki vid nasilja, naročito u školama a pogotovo prema profesorima. Međutim ti isti prosvetni radnici su ćutali kada je nedavno ali i pre toga bila potrebna njihova podrška za usvajanje Aleksinog zakona koji nije prošao Skupštinu R.S ! Jedino što sada mogu a to je ironija i cinizam ovakvog ali i mnogo drugih slučajeva nasilja u školama je da gledaju nasilnika kako čupka travu u školskom dvorištu jer će mu to biti najteža kazna, po novom zakonu obrazovanja i vaspitanja vezanim za nasilje u školama ! Eto prilike da penzionerka gospođa Biljana Lajović i ujedno pomoćnik ministra prosvete upravo za ovakve situacije, objasni profesorima kako je najbitnije da se nasilnik ne oseti izopštenim iz sredine !

  • Ognjen

    11. oktobar 2017 | 16:34

    Taj dripac će sutra da kuka da mu država nije omogućila pristojan život. Za ovakvo ponašanje je najodgovornija porodica.Najlakše je prebaciti krivicu na drugoga.

  • Чикa Јова

    11. oktobar 2017 | 15:47

    Том ученику није ту место. Он је већ скренуо с' правога пута, вероватно малтретира и другове и другарице. За памет, родитеље казнити са две, три стотине хиљада динара или искључење из школе са забраноманом уписа за наредне пет године у било коју школу. Па кад се опамети нек настави.

  • snezana

    11. oktobar 2017 | 14:51

    Strasno je kako se deca po skolama ponasaju prema nastavnicima danas! Ja sam zgrozena sta se desava u skolama u kaje idu moji sinovi! Nastavnik ne sme na kontrolnom da da detetu ocenu manju od petice, jer ga i pre nego se cas zavrsi na vratima ceka roditelj da se svadja i da ga ucenjuje. Roditelji daju primer svojoj deci kako se lose ophodi sa nastavnicima, deca se ponasaju kao mali bogovi, nastavnici ne smeju da ih kazne ni na koji nacin, jer mogu biti tuzeni od strane roditelja za zlostavljanje... Nekada se tacno znalo ko je ucenik, ko nastavnik i sta su cija prava i obaveze, vladalo je neko postovanje, a danas... Mamini i tatini sinovi, buduci kriminalci, mogu po skolama da vrse nasilje i nad nastavnicima i nad drugom decom i nista! Dotakli smo dno!

  • Nele

    11. oktobar 2017 | 14:44

    stop nasilju u svim pogledima na studentima to su vam kolege zato sto ste se separatisali zato i vazdigli u nebeski narod pogled vam je pakao a pakao je super kolko ste ga zelelu jacim i vecim tj pakao je dobro sto se sam stvorio pa vi nebeski narod ga nekontrolisete i ako vam u vasoj kontroli odgovara pa kad se zaposle ce da ga zive neka deca nek se kale i na vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA