Aukcija vozila parking servisa kojima je najniža početna cena 70.000 dinara

Teretno vozilo KIA, putničko Chrysler, samo su neka od vozila

  • 1

JKP „PARKING SERVIS“– BEOGRAD

Beograd, Kneza Višeslava br. 27

O G L A Š A V A PRODAJU SLEDEĆIH OSNOVNIH SREDSTAVA PREDUZEĆA

Foto: Promo

Osnovni uslovi kupovine vozila nadmetanjem:

pravo učešća na javnom Oglasu imaju sva pravna i punoletna fizička lica, kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđenog iznosa za otkup, zainteresovani mogu pogledati navedena dobra iz spiska na placu Međunarodnog terminala na Novom Beogradu, u Bloku 43, preko puta Kvantaške pijace, radnim danima, počev od 12.10.2017. do 19.10.2017. godine, od 9 do 14 časova, i u tu svrhu će dobiti obrazac Vodiča sa podacima o dobru za koje imaju nameru da daju ponudu i pravilima o učešću putem „pisanih kovertiranih ponuda“, krajnji rok za davanje kovertiranih ponuda, na adresu Preduzeća, je 20.10.2017. godine, do 14 časova, otvaranje kovertiranih ponuda će se obaviti u direkciji Preduzeća, u Kneza Višeslava br. 27, javno u prisustvu ponuđača, po svakom dobru, dana 23.10.2017. godine, sa početkom u 14 časova.

Posebna napomena:

Isti ponuđač može konkurisati za otkup više dobara, ali za svako mora dati posebnu kovertiranu ponudu, sa naznakom na licu koverte „ponuda za dobro broj......“.

Zainteresovani za vozila pod brojevima 4 i 5 dobijaju i spisak rezervnih delova za ova vozila, koji čine sastavni deo kupovine.

Dobra pod rednim brojem 7 se prodaju kao skup dobara, bez prava ponuđača za pojedinačni odabir i razvrstavanje.

Nameru za kupovinu jednog od navedenih dobara po propisanim uslovima, zainteresovani potvrđuje i potpisom nakon unosa podataka u obrascu Vodiča, koji prilaže u koverat pored pismene ponude za otkup odgovarajućeg dobra. Predstavnici pravnih lica i preduzetnika moraju imati odgovarajuće overeno ovlašćenje da mogu prisustvovati javnom otvaranju koverata, a fizička lica ličnu kartu na uvid, kako bi u slučaju izbora njihove ponude, kao najpovoljnije, mogli potpisati Zapisnik o izboru najpovljnijeg ponuđača.

Sva bliža obaveštenja na telefone: Servis vozila 011/712-90-46, Komisija 011/222-80-41.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA