≫ 

Najveća gužva u istoriji Beograda: Sirene odzvanjale gradom, vozači samo što se nisu potukli! Pakao bio na Autokomandi, Sajmu i Mostu na Adi! (FOTO) (VIDEO)

Potpuni kolaps je na Autokomandi, Sajmu, ali i u Takovskoj i Mostu na Adi, dok je Brankov most na kome su gužve očekivane, ovog popodneva manje opterećen

  • 68

Beograd je ovog popodneva bio u poptunom kolapsu! Gužve su bile na svim prometnijim saobraćajnicama, a dodatni haos stvarala je i gužva zbog utakmice Crvena zvezda-Arsenal. Vozači su bili nervozni zbog ogromnih zastoja, a neki su čak spremni i da se potuku, kako su javljali naši reporteri s lica mesta.

Marš "Korakom slobode" obustavlja saobraćaj: Beograd sutra slavi svoje oslobođenje, ove ulice će biti zatvorene

Ogromne gužve su na bile na Brankovom i Gazeli, ali i na Autokomandi u oba pravca i u Takovskoj ulici, kao i na Mostu na Adi, gde su, prema rečima naših reportera, gužve tolike, da je potrebno skoro sat vremena, da bi se sišlo sa mosta na Sajam. 

Vozila mile, a kolaps i ogromni zastoji, napravili su haos i u autobusima, koja su se danas u više navrata kvarila, zbog usporene vožnje i zastoja.

Printskrin: naxi.rs

- Ja ovo nisam video u životu, ovakav haos, kao na raskrsnici kod buvljaka na Novom Beogradu, semafori rade, ali niko ne poštuje signalizaciju. Nervozni vozači izleću iz automobila, spremni su čak i da se potuku, a sirene iz automobila se čuju po celom gradu - kaže Beograđanin D.V.

Haos je u na autoputu u smeru ka Mostaru, gde su ljudi izašli iz gradskih prevoza i idu peške ka gradu.

Foto: Telegraf

Velike gužve su se stvorile i na mostu na Adi, na kome gotovo nikada nema većih zastoja. Kolaps je u traci ka Sajmu, dok su u suprotnom smeru, manja zadržavanja.

Printskrin: naxi.rs

I HITNA POMOĆ SE TEŠKO PROBIJA

Iz Hitne pomoći javljaju da je gužva tokom čitavog dana, i da su do 17 h imali pozive za sedam saobraćajnih nesreća, kao i da se i oni sami teško probijaju.

Isto potvrđuju i beogradski taksisti...

Printskrin: naxi.rs

- Gužve su svuda, po celom gradu. Ogromni zastoji su na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu, a najveći zastoji kreću od Hitne pomoći. Takođe, ništa manje gužve nisu ni na Novom Beogradu u smeru ka Bežanijskoj kosi, ali i na Brankovom mostu u oba pravca - kažu iz Beogradskog taksija.

Foto: Telegraf
Printskrin: naxi.rs

Pravi kolaps nastao je i na Autokomadi u oba smera gde su se ogromne gužve stvorile zbog fudbalske utakmice Crvena zvezda - Arsenal, ali i u Takovskoj ulici gde vozila bukvalno mile.

Pogledajte video haotičnih gužvi u Beogradu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paja

    19. oktobar 2017 | 21:00

    Gužva? Gde vi vidite gužvu? Ako je Siniša rekao da nema gužve nigde u gradu onda je tako. To građani izmišljaju da je gužva u gradu.

  • Dragomir iz lipovice

    19. oktobar 2017 | 20:57

    Nebi ja doso iz mog sela da zivim u taj beograd taman kad bi mi nudili i stan i platu, ja sam seljak veseljak na tavanu meso susim i uzivam.

  • Aca

    20. oktobar 2017 | 08:28

    Pročitao sam sve komentare, ima ih dosta koji kažu da ne bi trebalo svuda ići kolima. Istina je, ali to ima i drugu stranu. Ja se uglavnom krećem motociklom, i osećam se kao glineni golub, naši vozači nikako da shvate da svaki motocikl, skuter ili bicikl znače po jedan automobil manje na ulicama. A da je gradski prevoz bolje organizovan, još manje bi automobila bilo, i manje gužve. Ovako, ako izračunam cenu karata za prevoz, ispada mi jeftinije gorivo, a stignem brže i komfornije tamo gde sam pošao. Neka mi daju jedan dobar razlog da koristim javni prevoz umesto ličnog, odmah ću to da prihvatim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA