≫ 

Nestao Nikola Ostojić: Poslednji put viđen u centru Beograda, gde mu se gubi svaki trag. Njegov telefon lociran kod nasipa u Borči? (FOTO)

"Visok je 212 centimetra, a težak 135 kilograma. Poslednji put je viđen u Resavskoj ulici u Beogradu, a kada je nestao, bio je obučen u crnu odeću. Reč je o porodičnom čoveku, koji nikad nije imao probleme"

  • 1
Nikola Ostojić nestao Foto: Privatna arhiva

Nikola Ostojić, vlasnik pekare u Beogradu, nestao je u popodnevnima satima u petak 3. novembra. Poslednji put, navodno, viđen je u Resavskoj ulici u centru grada, gde mu se gubi trag. Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, potvrdili su iz MUP-a, pišu "Novosti".

Od Lazara i dalje ni traga, ni glasa: Majka za njega kaže da je bio malo čudan, samo je sedeo u kući i igrao igrice, a onda nestao

Ostojić je rodom iz Prijepolja, navodi se na lokalnom portalu ovog grada.

- Visok je 212 centimetra, a težak 135 kilograma. Poslednji put je viđen u Resavskoj ulici u Beogradu, a kada je nestao, bio je obučen u crnu odeću. Reč je o porodičnom čoveku, koji nikad nije imao probleme - preneli su mediji, uz podatak da je nestao oko 18.30.

U međuvremenu se pojavila nepotvrđena informacija da je njegov mobilni telefon lociran u blizini borčanskog nasipa. To, međutim, nije mogao da potvrdi njegov poznanik, jedan od ljudi koji su podelili apel putem društvenih mreža.

- Nikola mi je poznanik. On je dobar otac i muž. U Resavskoj drži pekaru. Porodičan i ozbiljan čovek. Nikakve kontroverze o njemu ne postoje. On je vredan, radan čovek - rekao je, za "Novosti", Ostojićev poznanik.

Foto: Privatna arhiva

Apel da ko god ima bilo kakve informacije javi odmah policiji, u nedelju se proširio putem interneta. Iz Biroa za saradnju s medijima MUP potvrdili su nam jedino da je njegov nestanak prijavljen.

- Možemo samo da u ovom trenutku kažemo, da policija u saradnji sa tužilaštvom intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja - rekli su iz Biroa MUP.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA