OTKRIVAMO, KRAJ AGONIJE: Evo kad će prestati gužve u Beogradu!

Zbog radova na Slaviji većina vozača u Beogradu svakodnevno gubi strpljenje zbog kolona koje budu dugačke i po nekoliko kilometra

  • 11

Radovi na Slaviji, Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj, kako je za Telegraf.rs ekskluivno otkriveno u kabinetu gradonačelnika, verovatno će biti završeni i pre predviđenog roka. Navedene ulice u Beogradu biće potpuno otvorene za saobraćaj i pre 16. novembra.

Brankov most dobija novu pešačku stazu: U prvoj polovini decembra biće prohodno 5 traka

Zbog radova na Slaviji većina vozača u Beogradu, svakodnevno gubi strpljenje zbog kolona koje budu dugačke i po nekoliko kilometra.

I gradski prevoz otežano funkcioniše, jer autobusu ostanu "zaglavljeni" u gužvi, a Beograđani imaju poteškoće da stignu na odredište na koje su se zaputili.

Foto: Telegraf

I radovi u Ruzvaltovoj "parališu" saobraćaj na ulicama glavnog grada, a građani otežano stižu na radna mesta, u škole, na fakultete.

Foto: Beoinfo

Radovi u Bulevaru oslobođenja, jednoj od većih saobraćajnica u Beogradu, takođe će, verovatno, biti završeni pre 16. novembra, za kad je predviđeno da se radovi privedu kraju.

Foto: Beoinfo

Nakon završenih radova, stanovnici Beograda, ne samo da će uživati u njegovoj lepoti i ponovljenom izgledu, već i u tome što će brže stizati na posao i sa posla, pa će imati više vremena da se odmore i uživaju u slobodnom vremenu.

Daljinac

(J. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemam reci

    8. novembar 2017 | 12:53

    Postace kraj Agonije kad budu uradili Metro a do tad mogu samo da pricaju u prazno

  • dragan

    8. novembar 2017 | 13:35

    Neka bude završeno i nekoliko dana kasnije ali da bude KVALITET. Da ne bude kao Bulevar K. Aleksandra.

  • Раднаскела

    8. novembar 2017 | 22:55

    Престаће гужве када омогућите људима широм Србије да имају услове за живот и у другим местима, па се одавде одсели бар пола милиона и престану да се досељавају нови.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA