Nagrada TOB-u za prezentaciju Beograda u Pekingu (FOTO)

Nagrada za prezentaciju Beograda za kinesko tržište je uručena direktoru Turističke organizacije Beograda Miodragu Popoviću

  • 0

Turistička organizacija Beograda je na sajmu turizma BITM 2017 u Pekingu, dobila plaketu kao nagradu za uspešnu prezentaciju turističke ponude glavnog grada Srbije, kao i za prezentaciju koja je održana u okviru Foruma prvog dana Sajma.

Nagrada za prezentaciju Beograda za kinesko tržište je uručena direktoru Turističke organizacije Beograda Miodragu Popoviću. Zainteresovanim novinarima je ovom prilikom u Pekingu podeljen promo film-pozivnica za dolazak u Beograd koju je snimio proslavljeni glumac Bata Živojinović, u Kini poznatiji kao "Valter", kao i više promo filmova o Beogradu.

Foto: Promo/ Beoinfo

Naš štand su prvog dana Sajma posetili predstavnici Ambasade RS u Pekingu. Osim Turističke organizacije Beograda, na ovom sajmu učestvovalo je i više naših turističkih agencija i hotela.

Foto: Promo/ Beoinfo

Drugi i treći dana Sajma, koji okuplja više od oko 800 izlagača, bili su rezervisani za poslovne sastanke sa predstavnicima turističke privrede, turističkih organizacija, turoperatora i agencija.

(Telegraf.rs/ Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA