Gordana za 500 dinara profesionalno trebi vaške: Mušterija ima na pretek, a cena usluge drastično skače u odnosu na jednu stvar

U Beogradu postoje saloni za profesionalno uklanjanje vaški i gnjida. Vlasnica jednog ovakvog salona Gordana je rekla da se ovim poslom bavi već 30 godina.

  • 3

Vaške su nekada bile prava noćna mora, kako za decu, tako i za odrasle, ali je konačno došao kraj i tome. Ne, nisu vaške istrebljene, ali sada za postoje profesionalni saloni za uklanjanje vaški.

Mališani muku muče: Kako da na najlakši način uklonite vaške

U Beogradu postoje saloni za profesionalno uklanjanje vaški i gnjida. Vlasnica jednog ovakvog salona Gordana je rekla da se ovim poslom bavi već 30 godina.

- Tada sam išla na obuku za uklanjanje vaški i gnjida, a onda sam polako počela profesionalno da se bavim s tim. Godinama sam išla po kućama i ubijala svaku vašku, a onda mi je unuka dala ideju da otvorim salon - rekla je Gordana.

Naravno i danas ako je mušterija slabo pokretna, Gordana ode na adresu. Kako kaže, u salonu se dešavaju razne situacije, uglavnom je roditelje sramota kada dovedu dete, ali nakon što im objasni kako se vaške prenose i da je to normalno, nastupi opuštenija atmosfera.

Iako deluje neverovatno, Gordana voli posao koji obavlja i tvrdi da joj nije naporno.

Foto-ilustracija: Flickr/Gilles San Martin, Profimedia/F1 Online

-Najvažnijeje da deca tokom tretmana budu strpljiva. Kada im kažem da vaške vole čistu kosu, onda se mame šale da mesec dana neće prati kosu deci - kaže Gordana.

Cena ovog tretmana varira. Da biste se rešili vaški tretman se sprovodi u četiri faze, a cena varira od 500 do 1.500 dinara za decu i 2.000 dinara za odrasle.

- Prvo je neophodan kvalitetan šampon, kojim treba pravilno premazati kožu glave i kosu. U drugoj fazi treba dobro oprati kosu da se dejstvo šampona nastavi. u trećoj fazi specijalnim češljom se češlja svaki pramen i na samom kraju sledi tzv. prelistavanje kose - zaključila je Gordana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svaka cast

    21. decembar 2017 | 01:41

    Ha, ha, ha.........:) Mora neko i taj posao obavljati. To vam je isto kao da ste cistacica ili baba sera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA