≫ 

Počela je nedelja najveće saobraćajne gužve u Beogradu: Ne postoji ulica kojom sad možete krenuti, a da nije zakrčena (FOTO)

Trenutno je najgore na mostovima

  • 3

Poslednji ponedeljak u ovoj godini u Beogradu započeo je saobraćajnim kolapsom. Teško je reći koje delove grada da izbegavate jer je sve zakrčeno. Jutanji špic trenutno najviše problema zadaje vozačima koji moraju da pređu neki od beogradskih mostova.

Gde sve možete da pređete granicu i kako da izbegnete gužve

Na mostu Gazela jako je velika gužva u pravcu ka Novom Beogradu, ali se i trakama koje vode ka starom delu grada teže kreće. Na Pančevcu sve stoji u pravcu ka gradu i tamo su trenutno gužve najveće, ali ni na potezu Terazijski tunel - Brankova ulica - Brankov most situacija nije mnogo bolja.

Printskrin: naxi.rs

Na Autokomandi je standardno problematično na spuštanju na auto-put, a ista situacija je i iz pravca Južnog bulevara ka auto-putu.

Gužvi ima i u Takovskoj uzbrdo, kao i na potezu Radnička ulica - Bulevar vojvode Mišića, u blizini sajma, u trakama koje vode ka Mostarskoj petlji.

Printskrin: naxi.rs

Naoružajte se strpljenjem. Ipak je ovo tek prvi od pet narednih dana u kojoj će se gužve zbog nastupajućih novogodišnjih i Božićnih praznika stalno povećavati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    25. decembar 2017 | 12:22

    Pogledajte kroz - prozor...

  • Зоран

    25. decembar 2017 | 15:33

    Крећу Београђани кућама и у завичај полако,а ми небеограђани остајемо у истом.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA