STOP TRGOVINI LJUDIMA: Nekoliko važnih stvari morate da znate, kako biste zaštitili sebe i svoje najbliže (FOTO)

Učestvovanjem u kreativnim radionicama, koje tokom trajanja sajma realizuju volonteri Crvenog krsta, učesnici turnira kroz igru dobijaju neophodne informacije o potrebi i načinima zaštite, kako ne bi postali potencijalna žrtva trgovine ljudima

  • 0

Crveni krst Srbije Vas poziva da nam se pridružite prilikom svečanog otvaranja XVIII Međunarodnog mini basket festivala "Rajko Žižić" u subotu, 13. januara 2018. u 12:00 u hali 3 Beogradskog sajma.

Crveni krst Srbije, uz podršku UNITAS fonda, učiniće da osim takmičarkog, ovogodišnji Međunarodni mini basket festival "Rajko Žižić" koji organizuje Udruženje mini basket Srbija ima i edukativni karakter sa ciljem zaštite dece i mladih od trgovine ludima, oblika modernog ropstva prisutnog u savremenom društvu.

Foto: Promo

Učestvovanjem u kreativnim radionicama, koje tokom trajanja sajma realizuju volonteri Crvenog krsta, učesnici turnira kroz igru dobijaju neophodne informacije o potrebi i načinima zaštite, kako ne bi postali potencijalna žrtva trgovine ljudima. Radionice su otvorenog karaktera, pa će i svi treneri i zainteresovani roditelji dobiti adekvatne informacije o trgovini ljudima kao problemu današnjice i načinima da pravilnim savetovanjem zaštite decu i mlade sa kojima su u kontaktu.

Svako može postati žrtva, ali svako može učiniti nešto da se spreči ova velika patnja.

STOP TRGOVINI LJUDIMA.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA