≫ 

Kraj drame u Zemunu: Devojčica htela da skoči sa zgrade, spasila je policija (FOTO)

Na lice mesta su upućene hitna, vatrogasci i policija

  • 14

Devojčica (13) pokušala je danas oko 11. 20 sati da izvrši samoubistvo skokom sa zgrade u Zemunu.

Užas u Zemunu: Pronađen leš u fazi raspadanja, forenzičari na licu mesta

Kako saznajemo, drama se odvijala u Banijskoj 3, gde je devojčica pokušavala da skoči sa trećeg sprata zgrade.

Na lice mesta odmah su stigle Hitna, vatrogasci i policija. Devojčica je spasena tako što su, kako saznajemo, policajci uleteli stan i sklonili je s prozora.

Foto: Marko Jovanović

Prema našim saznanjima, devojčica je htela da se ubije zbog narušenih porodičnih odnosa.

Nju je, kako smo uspeli da saznamo na licu mesta, čistačica koja čisti zgradu pola sata molila da ne čini što je naumila. Devojčica je stajala bleda i ukočena, nije progovarala.

Foto: Marko Jovanović

- Jedna devojka mi je pokazala devojčicu koja sedi na prozoru, pozvala sam predsednika stanara, a on policiju. Pokušala je da se vrati, ali se zbunila. Nije znala gde će, policajac ju je zgrabio s leđa - rekla je za Telegraf.rs Milica V. koja već 10 godina održava zgradu.

Foto: Marko Jovanović

Smiren muškarac otvorio je vrata stana u kome se odvijala drama, i ekipi Telegrafa rekao da je sve u redu. Iza njega u stanu se video stariji, veoma uznemiren muškarac.

- Sve je u redu sad. Ništa nije bilo - ponavljao je čovek.

Kako nezvanično saznajemo, prema rečima komšija koji su želeli da ostanu anonimni, devojčica ima psihičkih problema i ranije je pokušavala da se ubije.

Kada je došla policija, devojčica je bila veoma uplašena i umorna, nije poznato koliko je dugo stajala na prozoru. Jedan policajac ju je zagovarao, a ona je samo ponavljala "nisam ja luda". Drugi policajac je u međuvremenu uspeo da provali stan i zgrabi dete s leđa, kada je i okončana ova drama.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ki0230

    17. januar 2018 | 12:33

    Šta god da je,tužno je!

  • Vera

    17. januar 2018 | 11:51

    To sto skacu sa zgrade to su napustena deca neznaju staceju sa sobom treba im samo uzeti telefone i poslati da rade nesto

  • Majka

    17. januar 2018 | 12:15

    U danasnje vreme jako tesko je vaspitati dete,postaviti nek ciljeve,deca su nezaposlena,hoce da zive na visokoj nozi a da nista ne rade. Majka sam dvoje maloletne dece i pravo da vam kazem strah me je. U komsiluku sam imala slucaj da se devojcica ubila jer ju roditelji nisu pustili na koncert njenog omiljenog benda,lose ocene je u skoli imala. Nadam se da ce ovoj devojcici neko da pomogne,ocigledno je da joj je pomoc potrebna. Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA