Besplatni dvodnevni izleti u Vrnjačku banju za penzionere sa Savskog venca

Prijave su u toku, a izleti će se realizovati tokom januara i februara

  • 1

Gradska opština Savski venac organizuje besplatne dvodnevne izlete u Vrnjačku Banju za penzionere sa teritorije opštine.

Prijave su u toku, a izleti će se realizovati tokom januara i februara. Prva grupa od 100 prijavljenih penzionera krenuće 30. januara u obilazak jedne od najleših banja u Srbiji. Penzionerima će biti obezbeđen prevoz, hotelski smeštaj i hrana, a prilikom boravka u Vrnjačkoj Banji imaće priliku da uživaju u atrakcijama i obilasku znamenitosti ove, kako je često nazivaju, kraljice srpskog turizma.

Zainteresovani penzioneri mogu se prijaviti za besplatne izlete na broj telefona 011/2061-800, putem koga će dobiti sve potrebne informacije, ili na mejl adresu: besplatno@savskivenac.rs. Besplatni izleti su deo redovnih aktivnosti Opštine Savski venac i organizuju se tokom čitave godine sa ciljem da se slobodno vreme najstarijih sugrađana ispuni zanimljivim i kvalitetnim sadržajima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragoslav

    19. januar 2018 | 08:36

    Zasto samo za penzionere sa savskog venca jel su oni nesto posebni?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA