≫ 

Filmski detalji nesreće u centru Beograda: Autom udario u autobus, vozilo se okrenulo i srušilo semafor koji se zabio u kamion! (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Teže su povređene dve osobe iz automobila, kao i vozač autobusa. Svi su prevezeni u Urgentni centar

  • 18

Teška saobraćajna nesreća se dogodila jutros oko 5 časova i 34 minuta u Ulici kneza Miloša broj 12. Povređeno je 15 osoba, tri su osobe teže, saznaje Telegraf.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Povređeno 14 osoba, od toga tri osobe teže (FOTO SA LICA MESTA)

Do nesreće je došlo kada je putničko vozilo udarilo u gradski autobus na liniji 74. Autobus se od siline udarca okrenuo i oborio semafor, koji se potom zabio u kamion za dostavu hrane.

Foto: Telegraf

Teže su povređene dve osobe iz automobila, koje su prevezene u Urgentni centar. Jedna osoba je bez svesti prevezena na reanimaciju.

Foto: Telegraf

Vozač gradskog autobusa, starosti oko 55 godina, takođe je pretrpeo teže povrede i prevezen je u Urgentni centar, saznaje Telegraf u Hitnoj pomoći.

Foto: Telegraf

Sa povredama su prošli i vozač i suvozač kamiona za dostavu hrane, koji je u čitavoj situaciji ispao kolateralna šteta.

Kako saznaje Telegraf.rs automobil marke KIA je išao ka Slaviji, dok se gradski autobus 74 kretao Ulicom kneza Miloša.

Prema prvim procenama, KIA je najverovatnije prošla na crveno, udarila u autobus i oborila semafor koji je pao na kamion.

Foto: Telegraf

Četiri ekipe Hitne pomoći su izašle na teren odmah pošto se nesreća dogodila, a poslednja ekipa se odjavila u 6 časova i 12 minuta.

Vozači autobusa i kamiona su testirani na alkohol, ali u su testovi bili negativni. Vozaču automobila je uzeta krva na analizu, a rezulteti se očekuju za dva, tri dana.

Foto: Telegraf

Sudar je izazvao kolaps u centru grada, ali se situacija polako sređuje. Normalizovan je saobraćaj ka Gazeli, ali je i dalje otežan ka Takovskoj ulici.

Foto: Telegraf

Gradski menadžer Goran Vesiće je, povodom teške saobraćajne nesreće u centru Beorgada izjavio da se saobraćaj na raskrsnici kod Londona odvija normalno, a da će semafori koji su oštećeni u sudaru raditi od 11 sati.

- Saobraćaj u Ulici Kneza Miloša na raskrsnici kod Londona je normalizovan. Ekipe "Beograd-puta" popravljaju semafor koji je oštećen u saobraćajnoj nesreći i on će biti u funkciji do 11 sati. Do tada saobraćaj na raskrsnici reguliše saobraćajna policija - rekao je Vesić za Tanjug.

Foto: Telegraf

On je posebno zahvalio Hitnoj pomoći koja je na mestu nesreće bila sa pet ekipa, od kojih su četiri bile lekarske, i jedna transportna i koje su na vreme pružile pomoć povređenima.

VIDEO: Pogledajte kako vatrogasci uklanjaju semafor koji je pao na kamion za dostavu hrane.

Daljinac

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    3. februar 2018 | 09:17

    Pa kojomje brzinom vozijo ljudi moiji Nije autobus kontenjer daga takvo okrene Sta dase radi satakvim vozacima

  • Riki

    3. februar 2018 | 11:16

    Vozacima autobusa i kamiona test na alkohol na licu mesta a izazivacu udesa za tri dana dok zamenu krv i dok se otrezni puno ime i prezime da vidimo ciji bahati potomak

  • Pedja

    3. februar 2018 | 12:10

    KIA je prosla kroz debelo crven velikom brzinom. Kamere su sve zabelezile, samo da ne budu isti model kao kod Brankovog mosta. Rezultat krvi se u svakoj laboratoriji dobije za par sati, a oni navode 2-3 DANA! Vec se vidi razvlacenje procesa. Korupcijo zivis kao dinosaurusi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA