Novi poslovni objekat A+ klase na Novom Beogradu: Ušće dobija još jednu kulu

Ovim je obeležen početak još jednog uspešnog projekta kompanije MPC Properties, čija se vrednost procenuje na oko 65 miliona evra

  • 1

Gradonačelnik Beograda, Siniša Mali i član borda direktora, Tijana Vujović svečano su položili kamen temeljac na mestu izgradnje novog poslovnog objekta A+ klase, Ušće Tower Two.

Foto: Marko Jovanović

Ovim je obeležen početak još jednog uspešnog projekta kompanije MPC Properties, čija se vrednost procenuje na oko 65 miliona evra.

Foto: Marko Jovanović

Lociran u samom srcu poslovnih dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, Ušće Tower Two imaće odličnu konekciju sa svim delovima grada i predstavljaće idealno mesto za podršku i razvoj biznisa. Projektovan kao poslovna zgrada A+ klase, Ušće Tower Two će imati 22 sprata i površinu za izdavanje od 23,200 m2. Posebnu pogodnost, pored izuzetne fleksibilnosti objekta, predstavlja i sistem prirodne ventilacije koji je novina na domaćem tržištu, a koji omogućava dotok svežeg vazduha u celom prostoru. Objekat će raspolagati podzemnom garažom neto površine 21,000 m2 sa 740 parking mesta.

Foto: Marko Jovanović

- Naša moderna i prestižna poslovna zgrada, biće sagrađena u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje BREEAM excellent standarda sa krajnjim ciljem da zaposlenima obezbedi novi nivo udobnog i zdravog radnog okruženja. Uvođenjem novih standarda na tržištu, Ušće Tower Two će postati sinonim za uspešan biznis i kao takav će privući i kompanije koje još uvek nisu prisutne kod nas, ali i podstaći ekonomsku aktivnost u zemlji - izjavila je Tijana Vujović, član borda direktora.

Foto: Marko Jovanović

Pored visoko kvalitetnog kancelarijskog prostora Ušće Tower Two, svojim korisnicima ponudiće i sadržajno okruženje koje karakteriše prostrana zelena oaza ispred poslovnog centra, kao i neposredna blizina najvećeg šoping centra u regionu – Ušće Shopping Centera i Muzeja savremene umetnosti.

Foto: Marko Jovanović

Ušće Tower Two predstavlja još jednu važnu investiciju u porfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centera, Ušće Tower i poslovnog centra, Navigator Business Centra, IMMO Outlet centra, Shoppi Retail Parka u Subotici, Borči i Smederevu, kao i drugih poslovnih i retail objekata, građenih po najnovijim svetskim standardima.

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA