Zlatni pehar i tri medalje za KinderGarden na Međunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu

Internacionalna ustanova KinderGarden je na Međunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu primila nagrade iz više kategorija a posebno je ponosna na veliki zlatan pehar za inovacije i kvalitet usluga u predškolskom obrazovanju

  • 0

Beograd može da se pohvali jedinstvenom predškolskom ustanovom koja dve godine za redom dobija odlikovanja za kvalitet pružanja usluga iz ove oblasti.

Foto: Promo

KinderGarden je među retkima iz naše zemlje i Beograda koji može da se pohvali izuzetnim dostignućima na kojima mnogi mogu da nam zavide.

Foto: Promo

Pored velike zlatne medalje iz 2017 godine na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu obrazovanja ove godine KinderGarden odlikovan je sa čak tri zlatne medalje i jednim peharom!

Odlikovanje ide za rad sa decom jaslenog uzrasta, zatim iz kategorije obrazovanja i nege vrtićkog uzrasta i posebna medalja za pripremni predškolski program.

Foto: Promo

KinderGarden je jedini vrtić koji je izdao i svoje radne listove a knjiga je u pripremi. Mališani koji pohađaju ovu ustanovu uživaju u funkcionalnom i savremeno opremljenom prostoru na preko 1800m2, velikim sportskim terenima i sali, i u prednostima koje nosi intenacionalni vrtić, u stranim programima kao što je IPC program (Američki predškolski program) ali i vrhunske domaće programe poput NTC (Nikola Tesla sistem učenja) i Eko škole.

Foto: Promo

KinderGarden je jedini vrtić koji je sertifikovan i ISO standardima: 2200 i 9001. Ponosni smo što naš Beograd može da se pohvali ovakvom predškolskom ustanovom po samim svetskim standardima a možda i više od toga.

Više o ovoj ustanovi na www.kindergarden.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA