≫ 

Ne zna se da li na Sajmu više sijaju haljine na seksi devojkama ili karoserije novih zveri (FOTO) (VIDEO)

Pored izgleda, ove devojke krase i druge vrline

  • 18

Danas je otvoren Sajam automobila DDOR Bg car Show koji će trajati do 28. marta. U halama Beogradskog sajma najveću pažnju posetilaca izazvale su devojke koje svojim izgledom, oblinama, kratkim suknjama odvraćaju pažnju sa izloženih kola. Na stotine lepotica krase prostorije ispunjene vozilima.

Nasmejane, zgodne, lepe devojke raspoložene su da se posvete svakom ko priđe kolima i uz osmeh objasne sve što potencijalne klijente zanima. Nas je interesovalo ko su, odakle su i čime se bave osim što izazivaju uzdahe.

- Ja sam Ivana Ivanović i imam 23 godine. Studiram Fakultet organizacionih nauka, a pored toga se bavim i odbojkom, igram za fakultet. Bavim se i hostingom i promocijom. Radim na štandu "honde". Inače sam iz Beograda - ispričala je za Telegraf.rs zgodna, mlada i obrazovana devojka koja radi pored studiranja.

Ivana Ivanović student, hostesa i promoterka Foto: Marko Jovanović

Jedna pored druge stoje dve devojke, a ne zna se koja je lepša. Posetioci koji su prolazili pored njih nisu znali koju pre da gledaju kao ni gde da upere svoj pogled.

- Ja sam Tijana Miladinović i malo sam mlađa od Ivane pošto imam 22 godine. Iz Beograda sam i studiram Ekonomski fakultet na kom sam na četvrtoj godini. Hostingom se bavim već tri ili četiri godine, ali sam prvi put na Sajmu automobila - kazala je vidno raspoložena i nasmejana devojka čiji izgled ostavlja bez daha.

Tijana Miladinović koju krase duge noge Foto: Marko Jovanović

Seksi izgled devojaka obučenih u vrlo izazovne kombinacije koje otkrivaju svaki atribut, potpuno je bacio u senku štandove automobila kako onih luksuznih, tako i onih koji se retko viđaju na ulicama Srbije.

- Zovem se Milica Šaranović, radim kampanju za British motors već nekoliko godina. Završila sam Fakultet za kulturu i medije i imam 28 godina. Ovim poslom se bavim nekoliko godina, a pored toga se bavim i fitnesom - objasnila je zahvaljujući čemu ova devojka ima izazovno, oblikovano telo sa kog i žene teško skidaju pogled.

Milica Šaranović jedna od zgodnih devojaka Foto: Marko Jovanović

Osmesi, grudi, obline, duge noge ostavile su najjači utisak na beogradskom sajmu. Pored toga posebno je interesantno da veliki broj devojaka studira ili je završilo fakultet. Pamet i šarm na jednom mestu, pa nimalo ne iznenađuje činjenica da su devojke pored automobila toliko neodoljive.

- Student sam Poljoprivrednog fakulteta i iz Beograda sam - kazala je za Telegraf.rs zgodna, lepa i doterana plavuša zbog koje nismo ni obratili pažnju na automobil pored kog je stajala.

Beograđanka koja studira na Poljoprivrednom fakultetu Foto: Marko Jovanović

Još jedna u nizu devojaka zbog koje su muškarci stajali da je odmere od glave do pete.

- Radim kao menadžer prodaje, a uveče kao hostesa, pored tih poslovnih obaveza uspevam i da studiram inženjerski menadžment, tačnije sam na master studijama. Moje ime je Tijana Bosanac i imam 25 godina - rekla je nasmejana devojka u crvenom koja svojom haljinom i onim što je u njoj mami uzdahe.

Uveče hostesa, preko dana student Tijana Bosanac Foto: Marko Jovanović

Pogledajte još slika devojaka i uverite se da zašto naše žene prati glas da su najlepše.

Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović
Foto: Marko Jovanović

Daljinac

(Ivana Vlajković/i.vlajkovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gnojni Čibulj

    22. mart 2018 | 16:02

    A glave kao pijukom da se šminkaju.

  • Papazjaner!

    22. mart 2018 | 15:13

    Kako je bre ovo smesno! Na zapadu ta kola stoje pod vedrim nebom kod dilera kola, ides I gledas kad god hoces, cemu bre sve te dzidabidze oko kola, to su samo kola!

  • Srdjan

    22. mart 2018 | 14:35

    Realno nikad losije cure, nece dora riba tu da stoji ceo dan za 2000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA