≫ 

Eksperimente je zavoleo u srednjoj, a od studentskog kredita kupio bubicu i kameru i snimio prvi video: Ko je Miloš Kostić koji je lupao po pisaćoj mašini (FOTO) (VIDEO)

U prestonicu je došao zbog srednje škole, a onda ostao zbog fakulteta

  • 2

Miloš Kostić (21) nasmejao je Srbiju, kada se pre dva dana pojavio njegov snimak dok lupa po pisaćoj mašini usred čitaonice Pravnog Fakulteta u Beogradu. Ono što nismo znali, jeste da ovaj sjajni mladić svakodnevno zasmejava svoje prijatelje i porodicu, te da ima svoj Jutjub kanal i da je poznat po "prenkovima" tj šaljivim videima, a da je gorepomenuti slučaj samo jedan u nizu njegovih šala i eksperimenata.

KAKAV CAR: Lupao po pisaćoj mašini usred čitaonice, studenti ga posmatrali u neverici (VIDEO)

Svi ste se smejali dečku koji lupa po pisaćoj mašini usred čitaonice, a sada otkrivamo ko stoji iza toga (VIDEO)

Miloš živi u Beogradu već sedam godina, kako sam kaže, po studentskim i srednjoskolskim domovima. Za Telegraf je ispričao svoju zanimljivu priču.

Foto: Facebook/Milos Kostic

- Već sedam godina živim po studentskim i srednjoškolskim domovima - iako to tužno zvuci , a nije baš tako - počinje kroz osmeh priču ovaj šarmantni mladić.

U prestonicu je došao zbog srednje škole, a onda ostao zbog fakulteta.

- Trenutno sam na trećoj godini FON-a. Tokom srednje škole zavoleo sam snimke koji imaju veze sa nekom socijalnom interakcijom. Videh da kod nas toga nema skoro uopšte, a to što ima je bilo jako loše i uvek sam govorio "da bih ja to mogao bolje od njih" - priseća se svojih početaka uvek nasmejani Miloš.

Foto: Facebook/Milos Kostic

Kako sam kaže, na tom razmišljanju je ostao više meseci, dok nije presekao.

- Od nakupljenog studentskog kredita kupio sam kameru i bubicu i krenuo da snimam. Počelo je manje-više neprimetno, ali kasnije je počeo sve veći broj ljudi da se okuplja oko mojih videa i da širi tu energiju sa mnom - kaže Kostić.

Dodaje da vide sprema sa tri, četiri drugara.

Foto: Facebook/Milos Kostic

- Ti snimci su me izvlačili iz komfor zone i počeo sam da postajem "lik koji nema blama", što je delimično istina (govori uz smeh). Ja sam se sa tom hrabrošću i ludošću osećao lepše i življe. Pored tih blesavih snimaka sve ostalo je sasvim normalno u vezi sa mnom - ukratko je ispričao svoju zanimljivu priču ovaj talentovani mladić.

Na svom Jutjub kanalu "Kimi's Life", on danas ima nešto više od 47.000 pratilaca.

Ukoliko vas je zainteresovala njegova priča, na Jutjubu možete da proverite kako to ovaj mladić radi, a do tada se prisetite videa koji nas je nasmejao sve:

Daljinac

(M.Ivanović - m.ivanovic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA