Nova dimenzija taksi vožnje uskoro u Beogradu (FOTO)

Regionalna taksi kompanija "Cammeo", poznata u području jugoistočne Evrope po svojim tržišnim cenama i visokom kvalitetu usluge, od početka meseca aprila voziće ulicama Beograda

  • 11

Čista i nezagušljiva vozila, umerena muzika, uniformisani vozači i plaćanje preko aplikacije, konačno će postati deo Beogradske svakodnevice.

Regionalna taksi kompanija "Cammeo", poznata u području jugoistočne Evrope po svojim tržišnim cenama i visokom kvalitetu usluge, od početka meseca aprila voziće ulicama Beograda.

Direktor "Cammea" u Srbiji, Branko Čučković, dočarava model poslovanja ove kompanije na sledeći način:

- Telefonom, ili sa samo dva klika, uz pomoć "pametnih" telefona, naručujete vozilo. Nekoliko minuta kasnije, na Vašu adresu dolazi čisto, uredno, pouzdano i novo vozilo, uniformisani vozač Vam otvara vrata i vozi Vas u željenom pravcu. Plaćanje vožnje, čiju cenu putem aplikacije unpared možete pouzdano znati, možete izvršiti u samom vozilu ili pak putem iste aplikacije, bez keša ili kartice na licu mesta. Ovo je usluga i komfor koju želimo da pružimo Beograđanima.

Kompanija "Cammeo" okuplja proverene vozače, sa već postojećim licencama u Beogradu i pruža im sasvim novo iskustvo. Svaki vozač našeg sistema dobija novo vozilo, čije troškove finansira Cammeo, kao i mesečnu zaradu i bonuse za ostvarene vožnje i uslugu call centra i promocije, a jedina obaveza naših taksi vozača je da Beograđanima pruže najbolju uslugu, prema standardima svetskih metropola. Ovom prilikom kompanija Cammeo poziva zainteresovane taksi vozače da se prijave putem email adrese info@cammeo.rs ili telefona, 060 / 300 6043 s obzirom da je broj saradnika ograničen.

Foto: Josip Cekada

"Cammeo" u Beogradu počinje sa radom početkom aprila, a dolazak najvećeg regionalnog taksi prevoznika možete da pratite na Fejsbuk stranici OVDE. Specijalna, i na ovom tržištu jedinstvena, "Cammeo" aplikacija već sada je dostupna za "download" na Android i Apple uređajima, a svima koji skinu aplikaciju, Cammeo poklanja prvu vožnju!​

O kompaniji CAMMEO

"Cammeo" kompanija prisutna je u 33 grada, na slovenačkom i hrvatskom tržištu, a svoj taksi softver prodaje u 13 zemalja - od Nemačke do Katara. U Srbiji do sada preko hiljadu taksista koristi "Cammeov" softver koji poboljšava iskustva korisnika kao i unapređuje analitiku taksi kompanija.

"Prevoz treba da bude dostupan kao voda" nepisani je moto kompanije. Zato danas "Cammeo" posluje i u gradovima s 30-ak hiljada stanovnika, kao i u milionskim metropolama poput Beograda. Ipak, u svim sredinama se drži jednog pravila: "Usluga mora da bude jeftina i kvalitetna".

Gde god je došao, "Cammeo" je napravio revoluciju i promenio navike građana. Da "Cammeo" zaista nije tek "običan" taksi, dokazuje i vest da u slovenačkoj podružnici vozi i jedan od najpoznatijih slovenačkih reditelja Vinci Vogue Anžlovar koji je tek" dolaskom u Cammeo shvatio koliko ga opušta ta pozitivna energije i vožnja".

Kompanija trenutno u regionu zapošljava 1200 ljudi, a plan je da u Beograd, do kraja ove godine, zaposli njih do 350.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DraganCe

    26. mart 2018 | 19:01

    Evo ja sam taksista i pitam se, zasto bih ja radio kod njih za platu, procenat, kad vec imam svoju firmu, svoje vozilo i to potpuno novo?

  • Ona...

    26. mart 2018 | 20:31

    Iz licnog iskustva, ne postoji jeftina usluga koja je ujedno i dobra. Sve što valja to i košta, nemoj da se lažemo!

  • Dend

    26. mart 2018 | 18:24

    Sta je taksisti nema Vas da se oglasite ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA