Uskršnja pijaca na Kaleniću za sve generacije

Učesnici na Uskršnjoj pijaci, od 10 do 13 časova, biće mališani predškolskih ustanova: "Bambi", "Zvezdice", "Beli zeka", "Zemlja čuda" i "Naše malo kraljevstvo"

  • 3

U susret najvećem hrišćanskom prazniku Vaskrsu, JKP "Gradske pijace" organizovaće Uskršnju pijacu na pijaci "Kalenić" od 10 do 19 časova. Svečano otvaranje biće u sredu, 04. aprila u 10 časova (Maksima Gorkog bb).

Prisutnima će se obratiti: mr Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace", dr Budimir Grubić, direktor JKP "Veterine Beograd".

Učesnici na Uskršnjoj pijaci, od 10 do 13 časova, biće mališani predškolskih ustanova: "Bambi", "Zvezdice", "Beli zeka", "Zemlja čuda" i "Naše malo kraljevstvo". Posetioci manifestacije imaće prilike da uživaju u dečijim likovnim radionicama u oslikavanju jaja, kao i u ulepšavanju platoa pijace "Kalenić" kredama kao i muzičko- scenskim nastupima. Sva deca koja dođu na pijacu "Kalenić", imaće mogućnost da se druže sa omiljenim dečijim maskotama među kojima su junaci crtanih filmova: "Patrolne šape", "Nindža kornjače" i "Super krila". Ljubitelji pasa, imaće priliku da usvoje kuce iz gradskog prihvatilišta koje će biti odevene u posebno dizajnirana odela. Svi odrasli imaće prilike na Uskršnjoj pijaci, od 10 do 19 časova, da kupe prigodne uskršnje poklone, uživaju u ukusnoj hrani i piću, kao i da se dobro zabave.

Za vreme programa volonteri Gradskih pijaca deliće sugrađanima ofarbana jaja.

Ulaz je slobodan!

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    2. april 2018 | 21:08

    Dirljivo je, sto se sada sprema,sve je lepo,samo .para - nema... (Sve veselo,svuda sarenilo,pravi zivot,beda .i - sivilo.)...

  • MARIja

    4. april 2018 | 09:58

    Lepo, obici cu moju pijacu, ne mora da se kupi, zadovoljstvo je i razgledanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA