≫ 

Misteriozno nestao mladić na Novom Beogradu: Stefan se skinuo pored Save i od tad mu se gubi svaki trag

U MUP Srbije potvrđeno je da je nestanak mladića porodica prijavila još u nedelju uveče

  • 2

Mladić Stefan M. koji živi na Novom Beogradu misteriozno je nestao u nedelju 1. aprila. Od tad njegovi drugovi koji su odrasli sa njim neprestano tragaju za svojim prijateljem kom se izgubio svaki trag. I policija se maksimalno angažuje na pronalasku mladića, čiji je nestanak prijavila porodica.

Kako se saznaje, mladić je 1. aprila oko 12 časova majci poslao poruku da se vraća sa posla.

Ako neko zna šta se Nebojši desilo, neka se smiluje i kaže mi, ne mogu da živim ovako: Krik očajnog oca nestalog mladića za kojim se traga čak 8 meseci (FOTO)

U MUP Srbije potvrđeno je da je nestanak mladića porodica prijavila još u nedelju uveče, kao i da oni sve čine kako bi ga pronašli.

Nezvanično, međutim, prijatelji od Stefan saznali su si preko jednog zajedničkog druga da je u ponedeljak ujutro, na Savskom keju, jedan od prolaznika pronašao na obali ranac, garderobu i mobilni telefon. Navodno, te stvari pripadaju Stefan ali od njega nema ni traga ni glasa.

Njegovi prijatelji nadaju se da će se njihov drug pojaviti, mada su čuli i da je neko iz porodice angažavao ronioce da ga traže.

- Nije nam jasno šta je moglo da se dogodi. Zašto bi se skinuo, ostavio na obali svoje stvari, telefon? Ne znamo da li je sve to tačno, ali kako sati prolaze, sve više smo uplašeni da mu je, možda, neko naudio ili da je nešto uradio sebikažu drugovi nestalog Stefana.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    4. april 2018 | 09:54

    Svaki dan iste ili slicne price,gde smo mi posli i u kom pavcu to sveti bog zna!

  • lea

    4. april 2018 | 11:41

    Ocigledno je da je u pitanju samoubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA