VIVA Servis - Vreme je za zamenu guma

Ukoliko se nastavi upotreba zimskih guma tokom leta, može se ugroziti bezbednost učesnika u saobračaju

  • 0

Neki vozači zbog lenjosti ili uštede, i leti voze automobile sa zimskim gumama. Ne činite takvu grešku!

Naravno, svi znamo da postoje letnje i zimske gume i da u godini dođe vreme da se one zamene. Ukoliko se nastavi upotreba zimskih guma tokom leta, može se ugroziti bezbednost  učesnika u saobračaju. Takve gume u svom sastavu imaju veću količinu silikona, pa se na usijanom putu opuštaju, stvaraju veći otpor, veću buku i povećavaju potrošnju goriva. Često dolazi do njihovog deformisanja usled čega može doći do incidenta.

Letnje gume, za razliku od zimskih, imaju šaru dubine 1,6 mm, a dizajnirane se tako da podnose visoke temperature i tvrđe su od zimskih.

Foto: Promo/ Viva Servis

Mnogi ljudi žele da uštede neki dinar, po principu "Mogu ja to sam!" a onda se pokaju. Jer, ovo nije tako naivna operacija kao što na prvi pogled možda izgleda. Potrebno je znanje i iskustvo vulkanizera. Kvalitetnu zamenu guma možete izvršiti u VIVA servisu u Surčinskoj 176, na Novom Beogradu.

U VIVA servisu ne brinu samo o gumama vašeg vozila, već o celokupnom održavanju istog.

Foto: Promo/ Viva Servis

Redovno održavanje vozila poznato kao mali servis, neophodno je da biste zadržali prvobitni kvalitet vozila u pogledu sigurnosti, udobnosti i performansi. Podrazumeva zamenu motornog ulja i svih filtera vašeg automobila, a sa ciljem da se što duže očuvaju optimalne performanse motora, sistema za gorivo i klima uređaja.

Sve što vas zanima o servisu, vulkanziranju, ali i o registraciji vašeg vozila po najpovoljnijim uslovima u gradu možete saznati putem telefona 011/ 78 52 888; 064/670 50 95 ili već zakazati svoj termin na office@vivaservis.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA