Kako je beogradski šmeker jednim potezom vratio veru u bolji svet: Urbana legenda oživela je na društvenim mrežama

Mladi profesor se latio ajncera da bi fascinirao konobaricu

  • 5

Dokle je mladić spreman da ode da bi fascinirao devojku, prikazuje nedavni slučaj iz kafića u Beogradu. Devojka koja radi u tom lokalu podelila je svoje iskustvo na Fejsbuku, a status je munjevitom brzinom izazvao lavinu komentara i podeljen je više hiljada puta.

Priča jednog dečaka iz Svratišta: Mislio sam da će me razdvojiti od porodice ili odvesti daleko, a onda su me doveli u ovaj kafić (FOTO)

Za kratko vreme ova lepa priča postala je popularna na društvenim mrežama, a dok neki tvrde da je reč o urbanoj legendi, mi vam priču prenosimo u celosti i ostavljamo na vollju da sami procenite koliko je događaj istinit. Nesporno je da će vam vratiti osmeh na lice i veru da kavaljevi i prave vrednosti ipak, i dalje postoje.

"Radim u jednom kafiću u čijoj je blizini nekoliko fakulteta i srednjih škola. Svako jutro dolazi jedan profesor na kafu, mlad momak, možda nekih 26 godina. Svako jutro je gužva da po dve moramo da budemo u smeni. To jutro koleginica javlja da neće moći da dođe i da je gužva ogromna.

Za kratko vreme ova lepa priča postala je popularna na društvenim mrežama; Foto - Ilustracija: Profimedia, Wavebreak
Foto: Pixabay
Foto: Milena Đorđević

Sve je na mene palo, plivam u poslu, ne stižem sve, svi nekako nervozni i živčani, a taj profesor me totalno šokirao. U jednom trenutku diže se od svog stola, od svoje kafe, prilazi mi, uzima od mene tacnu i kaže meni "stoj za šankom, ja ći na stolove". Ostala sam u šoku.

I on oko stolova, poslužuje, donosi posuđe, prazni pepeljare, poslužuje goste, a ja na šanku izbacujem.

Oko dva sata kada je gužva prošla, on ostavlja tacnu, plaća kafu, a ja mu zahvaljujem. On samo sa smeškom odgovara "radio sam i ja kao konobar da platim fakultet, znam kako ti je", okrete se i ode. Obožavam ga!"

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovan

    19. april 2018 | 14:21

    Zasto si mu dala da plati kafu???

  • 🐜

    19. april 2018 | 12:51

    Zanimljivo ali neistinito.Ne može da bude profesor tako mlad..nema teorije da stigne

  • Joffrey

    19. april 2018 | 13:21

    Pa nigde ne pise da predaje na nekom fakultetu,a kao student zavrsne godine svakako bi mogao biti nastavnik/profesor u nekoj npr.osnovnoj skoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA