Obnovljeni toaleti u vrtićima "Grofica Olga" i "Duga" na Savskom vencu (FOTO)

Ovim povodom Berić je rekao da je Opština ove godine izdvojila duplo više sredstava za uređenje obrazovnih ustanova i da su zahvaljujući dobroj saradnji Opštine i Predškolske ustanove "Savski venac", rešeni gorući problemi

  • 5

Sa ciljem da se deci omoguće što bolji uslovi i prijatan boravak u vrtićima i školama, Opština Savski venac nastavila je akciju obnove toaleta u obrazovnim ustanovama na teritoriji opštine.

Veliko interesovanje za drugi Sajam sporta na Savskom vencu (FOTO)

Predsednik Skupštine opštine Savski venac Nemanja Berić obišao je vrtiće "Duga" i "Grofica Olga" gde su nedavno završeni radovi rekonstrukcije toaleta. Tim povodom Berić je rekao da je Opština ove godine izdvojila duplo više sredstava za uređenje obrazovnih ustanova i da su zahvaljujući dobroj saradnji Opštine i Predškolske ustanove "Savski venac", rešeni gorući problemi.

Foto: Promo

- U "Dugi" su preuređena dva dečija i dva toaleta za odrasle a u "Grofici Olgi" jedan dečiji toalet i prostorija koja je zbog curenja vode bila veoma oštećena. U oba vrtića zamenjena su postojeća vrata, vodovodne, kanalizacione i elektro- instalacije. Skinute su stare i postavljene nove keramičke pločice na podovima i zidovima, okrečeno je... U "Dugi" je sanirana sala u suterenskom delu koja sada može imati višestruku namenu. Radovi su trajali 2 meseca pri čemu su deca sve vreme nesmetano pohađala vrtić - objasnio je Berić podsećajući da je ova akcija započeta pre godinu i po dana, a u proteklom periodu obnovljeni su toaleti u svim osnovnim školama sa Savskog venca i rekonstruisane su fiskulturne sale u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik", OŠ "Isidora Sekulić" i OŠ "Stefan Nemanja".

Foto: Promo

- Stanje u obrazovnim ustanovama na Savskom vencu danas je znatno bolje nego pre dve godine. U narednom periodu nastavljamo da u skladu sa našim nadležnostima izlazimo u susret potrebama školskih i predškolskih ustanova, a pre svega, potrebama dece koja ih pohađaju - poručio je tom prilikom Berić.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramota

    10. maj 2018 | 12:36

    A zasto se ovim ponosimo? Ovo treba da bude svakodnevnica....

  • Dag

    10. maj 2018 | 16:43

    I tp treba znati,gde ce deca - s.... (A jel' su, presekli - vrpcu?)...

  • Milica

    10. maj 2018 | 13:53

    Ono što je u uređenim zemljama normalno kod nas je vest.U nedostatku pravih ideja hvale se popravkom taoleta.Ljudi dozovite se pameti i ne vređajte nam inteligenciju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA