≫ 

Probili smo se do jubilarnog kolektivnog venčanja: Mlade blokirale saobraćaj u Beogradu, muzika gruva, ovo je pesma za prvi ples (FOTO) (VIDEO)

Pola ih je odustalo, ali se preostali već ludo zabavljaju

  • 9

Preko 100 "sudbonosnih DA" izgovorili su danas zaljubljeni parovi ispred Skupštine Srbije na 20. jubilarnom kolektivnom venčanju.

Holivudski zavodnik se u 58. godini prvi put ženi, a izabranica je totalno drugačija od seks-bombi sa kojima se nekad zabavljao! (FOTO)

Oko 50 nevesta u belim toaletama privukle su na sebe sve poglede prolaznika i, ruku pod ruku sa svojim budućim supruzima, bukvalno zaustavile saobraćaj u centru grada.

Suncobrani u duhu svadbe Foto: Telegraf

Kako je ranije najavljeno, na čelu kolone bio je najbolji vojnik Srbije, kome je za dostignuće uručena sablja. U pitanju je mladi Stefan Marković (24), potporučnik iz Negotina.

Stefan će se oženiti u uniformi Foto: Telegraf

Već od devet časova pomalo nervozni, ali uzbuđeni mladenci, počeli su da se okupljaju na Terazijama. Sa trga su krenuli ka Skupštini grada i tu "uplovili u bračne vode".

Gromoglasno "DA" čulo se dva puta - jednom su ga izgovorile dame, drugi put njihove jače polovine, a potom je činu venčanja sledilo bacanje bidermajera.

"Lutko, ja sam rešen da večno s tobom plešem" Foto: Telegraf

Uz pesmu "Lutka" grupe Sars mladenci su prvi put zaplesali kao novopečeni životni partneri. Kako tradicija nalaže, u tom trenu su pušteni beli golubovi.

Mladence je na podijumu zabavio i Barselona džipsi Balkan orkestar, a mikrofona se prihvatio i miljenik žena Željko Samardžić.

Oni su došli u pratnji kuce Foto: Telegraf

A da svadba nije rezervisana samo za mladost, pokazuje i nekoliko parova koji su se odlučili da na "ludi kamen" stanu u poznijim godinama. I pritom se ludo zabave.

Mladenci su prava atrakcija za strance koji su ovih dana preplavili ulice srpske prestonice. Da ih vide, poranili su Rusi, pa čak i poneli svoju zastavu i time upotpunili živopisni događaj.

Vijori se ruska zastava Foto: Telegraf

Inače, do pre nekoliko nedelje bilo je prijavljeno 117 parova, ali ih je pola odustalo, jer dolaze iz provincije, a kako se ovog vikenda održava fajnal-for Evrolige, vrlo je teško pronaći povoljan smeštaj u prestoničkim hotelima.

Ova manifestacija se održava od 1999. godine. Do sada se na ovaj način venčalo više od 3.700 parova.

(I.N. i.nedic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun💥

    20. maj 2018 | 11:30

    E ovo je prava parada ponosa i normalnih zrelih ljudi!!! zivi bili 100 godina, i svake sledece sto vise njih da se prijavi...

  • P

    20. maj 2018 | 11:53

    Jao kad čujem "parovi iz provincije" želudac mi se okrene, je l samo Beograd metropola. Inače fina manifestacija.

  • .

    20. maj 2018 | 11:23

    Samo nek je veselo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA