Servisiranje vozila pred letnji odmor i duga putovanja

Na pragu smo letnje sezone. Počinju pripreme za godišnje odmore i odlazak na more. Dok ženska populacija misli o kupaćim kostimima, opremi za plažu, nezi tela na suncu, muškoj populaciji najčešće ostaje da se pobrine o automobilu za put

  • 0

Ako ne želite da se sve pretvori u veliku zbrku i da ne znate šta ćete pre, na vreme razmišljajte o neophodnim proverama. Bezbednost u saobraćaju je na prvom mestu.

Najbolje je da se vozilo prekontroliše u ovlašćenom servisu. Jedan od onih sa najsavremenijm uređajima je VIVA Servis u Surčinskoj 176, na Novom Beogradu. Svakog radnog dana očekuje vas ekipa stručnjaka osposobljena za pružanje vrhunske usluge održavanja i servisiranja vašeg vozila. Ukoliko vam se bliži redovan servis možete kontrolu obaviti neposredno pred put. Ukoliko ne, obavezno proverite ulje, kočnice, gume (dubina šare).

Foto: Promo

Pred putovanje je svakako pravi trenutak da proverite neophodnu opremu u automobilu. Podsećamo: kompleti za prvu pomoć moraju biti standardizovani, a imajte na umu da u pojedinim zemljama, poput Grčke neophodan je aparat za gašenje požara.

Čak i moderni automobili troše izvesnu količinu ulja između intervala redovne zamene. Dakle, pametni vozači uvek pre dužeg putovanja nabave motorno ulje, jer niko ne želi da mu se kojim slučajem upali lampica, a servisa nema na vidiku.  Motor će biti izložen dugom putu, povećanom opterećenju, pa je sasvim razumljivo da bez dovoljno ulja vozilo neće daleko stići. U ponudi VIVA Servisa osim motornih ulja, možete naći i gume, rezervne delove, filtere i akumulatore za vozila, isključivo proverenih (renomiranih) svetskih proizvođača.

Foto: Promo

Dobro iskontrolišite svoje vozilo pred svaki put, posebno tehničku ispravnost.

Zakažite termin u VIVA Servisu i putujte sigurno do svoje letnje destinacije.

Srećan put!

www.vivaservis.rs

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA