≫ 

Dve bombe pronađene ispred ulaza u magacin Beogradskog dramskog pozorišta (FOTO)

Bombe su pronađene na Crvenom krstu u blizini doma zdravlja i Višeg suda

  • 3

Kod Beogradskog dramskog pozorišta danas su pronađene dve bombe. Kontradiverzione ekipe su na licu mesta. Bombe su pronađene u blizini trolejbuske i autobuske stanice.

Magacin ispred kojeg su pronađene bombe Foto: Google street view

U Daničarevoj ulici kod broja 67 ispred ulaza u magacinski prostor koji koristi Beogradsko dramsko pozorište, u kutijama su pronađene dve najverovatnije ofanzivne ručne bombe M75. One su bile u originalnim kutijama.

Informaciju o bombama kod pozorišta policiji je dojavio građanin, a patrola Vračara odmah je izašla na lice mesta i blokirala ceo kraj kako bi građani bili bezbedni. Nedaleko se nalaze zgrade doma zdravlja i Višeg suda

Pozvana je kontradiverziona ekipa policijske brigade koje će neutralsati i odneti ove dve ručne bombe, koje su se za sada pod neutvrđenim okolnostima našle na Crvenom krstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucifer 1.

    21. maj 2018 | 14:01

    Scenski rekviziti za pozorište, kako ih čovek pronađe, sigurno je beskućnik i tražio nešto bolje za sebe,sigurno se razočarao,Dosta toga ima u opticaju,pronalaziće se još dugo vremena,samo da bude što manje zloupotrebe.

  • Uh

    21. maj 2018 | 13:30

    Ma to su imitacija za prestavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA