≫ 

Norvežanin bacio opušak ispred beogradskog aerodroma, pa ostao bez pasoša

Dok je J. V. preuzimala taksi potvrdu na aerodromu, njen suprug je zapalio cigaretu ispred aerodromske zgrade

  • 32

Kada je gost iz Norveške ugasio cigaretu i bacio je na zemlju vođen primerom ostalih pored sebe, seo je u taksi, a onda je na prozor pokucao komunalni policajac. Pasoš mu je oduzet uz obrazloženje da će biti vraćen kada plati kaznu.

Najjače upozorenje: Ne bacajte opuške u pisoar, jer prstići koji ih vade stavljaju vam led u čašu (FOTO)

U Ko­mu­nal­noj po­li­ci­ji ni­su pre­ci­zno od­go­vo­ri­li na pi­ta­nje da li je nji­hov slu­žbe­nik imao pra­vo da odu­zme pa­soš ino­stra­nom dr­ža­vlja­ni­nu zbog na­ve­de­nih raz­lo­ga.

Kada bi vas neko zaustavio na ulici i postavio vam pitanje "Šta mislite, da li zbog bačenog opuška možete da ostanete bez pasoša?", šta bi bio vaš odgovor? Većina bi verovatno kao iz topa odgovorila "Kod nas? Ma, nema šanse!".

Ali, upravo ovo se minulog vikenda dogodilo norveškom državljaninu R. S. (42) na Aerodromu Nikola Tesla. U subotu oko podneva on i J. V. (43), njegova nevenčana supruga iz Srbije, sleteli su u našu vazdušnu luku.

R. S. je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju Foto-ilustracija: Pixabay

Dok je J. V. preuzimala taksi potvrdu na aerodromu, njen suprug je zapalio cigaretu ispred aerodromske zgrade gde su, kako su naveli, i ostali putnici pušili.

Kada je stigao taksi, R. S. je ugasio cigaru i opušak bacio na zemlju, vođen primerom ostalih pušača na aerodromu. Čim je par iz Norveške ušao u taksi, kažu, komunalni policajac je pokucao na prozor na strani vozila na kojoj se nalazio R. S.

VIDEO Pero Antić puši cigaretu:

(Telegraf.rs/Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napokon

    21. maj 2018 | 23:16

    Napokon da komunalci odrade posao kako treba. To je još jedan dokaz da su ti evropejci veeelika stoka, misli došao u Srbiju pa može tako da se ponaša.

  • Marko

    21. maj 2018 | 23:42

    a onda je na prozor pokucao komunalni policajac. Pasoš mu je oduzet uz obrazloženje da će biti vraćen kada plati kaznu.... .ma nemoguce. NIje istina. Da li ovo sanjam. Prosle nedelje i pre toga i pre toga e redovno 3 divljaka zasutavljaju cim prodjem carinu misleci da sam stranac. Ali lako se praviti hrabrisa nad norvezaninom oko opuska nego sa divljacima koji nas brukaju godinama i potkradaju nase goste.

  • Sibin

    21. maj 2018 | 23:43

    Haha,mislio batica da je Srbija banana drzava!?!?!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA