≫ 

Vlasnik hotela Prestiž sišao četvrti put s krova, ali se predomislio: Opet se popeo i počeo štrajk glađu

Moj klijent će se ipak vratiti na krov svog hotela i ostaće istrajan u toj odluci. Počeće i štrajk glađu - izjavio je za Telegraf.rs Edvin Prelić, branilac Bojana Radovanovića

  • 8

Bojan Radovanović (49) koji se jutros četvrti put popeo na krov svog hotela, ovog puta preteći da će štrajkovati glađu, na kratko se predomislio i sišao, ali se opet popeo na krov odlučan da istraje.

 

Čumetov brat ga duži za skoro milion evra, iza njega je i sukob sa Čovićem: Ko je čovek koji je hteo da skoči sa krova svog hotela? (FOTO)

- Moj klijent će se ipak vratiti na krov svog hotela i ostaće istrajan u toj odluci. Počeće i štrajk glađu - izjavio je za Telegraf.rs Edvin Prelić, branilac Bojana Radovanovića.

Hitna pomoć i vatrogasci su u toku popodneva bili na licu mesta, a pop vsemu sudeći će i nastaviti da dežuraju dok Radovanović štrajkuje glađu na krovu hotela.

Bojan se prošli put popeo na krov zbog navodnog duga od 300.00 evra koji ne može da vrati. Ipak, on je od ranije poznat policiji, a pre nekoliko meseci tvrdio je da Novak Buha, brat Surčinca Ljubiše Buhe Čumeta, hoće da mu otme luksuzni hotel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nedjo

    23. maj 2018 | 09:08

    Pustite coveka neka ispuni svoje zelje u svemu je uspesan neka bude i u tome

  • ljubica

    23. maj 2018 | 08:38

    zasto coveku ne omoguci sud da se preisitaju te papure.ne verujem sudu .

  • Zvonko

    23. maj 2018 | 11:12

    Da bi da se baci da se mi ne zamajavamo sa njim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA