≫ 

Zatvaraju centralne ulice u Beogradu za vikend, a evo u kom periodu i kroz koje tačno nećete moći da prođete

Dan MUP-a održava se ovog vikenda

  • 3

U sklopu priprema i održavanja centralne manifestacije proslave Dan Ministarstva unutrašnjih poslova u subotu i nedelju biće izmenjen režim saobraćaja u zoni Trga Nikole Pašića, Bulevara kralja Aleksandra i ulicama Kralja Milana, Kosovskoj, Kneza Miloša i Takovskoj.

Pripreme za Dan MUP-a i danas "zatvaraju" ulice na NBG

Saobraćaj će u subotu 26. maja biti obustavljen od 18 do 23 sata, a u nedelju 27. maja od 8 do 15 časova.

Dan policije je u nedelju Foto: Tanjug/MUP Srbije

Tada će za saobraćaj biti zatvorene ulice Trg Nikole Pašića od Terazija do Ulice kneza Miloša u oba smera, Dečanska ulica od tunela do Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra od Ulice kneza Miloša do Beogradske ulice u oba smera i od Beogradske ulice do Ruzveltove ulice samo desna kolovozna traka.

Takođe, saobraćaj će biti obustavljen i u Beogradskoj ulici od Ulice Ilije Garašanina do Bulevara kralja Aleksandra u oba smera, Ulica kneza Miloša od Takovske do Nemanjine u oba smera, Takovska ulica od Ulice 27. marta do Ulice kneza Miloša u oba smera i Ulica kralja Milana od Terazija do Slavije u oba smera.

Zatvorena će biti Takovska ulica Foto: Pošta Srbije

U subotu 26. maja od 18 časova biće zabranjeno parkiranje vozila i biće uklonjeni automobili na parkingu Trga Nikole Pašića na uglu sa Vlajkovićevom ulicom.

Takođe, u nedelju 27. maja od ponoći do završetka centralne manifestacije Dana Ministarstva unutrašnjih poslova biće zabranjeno parkiranje i uklonjeni automobili na parking prostor na uglu Trga Nikole Pašića i Vlajkovićeve ulice, desna strana parkinga Vlajkovićeve ulice i parking prostor u Kosovskoj ulici od Vlajkovićeve do Takovske ulice.

Foto ilustracija: Google maps, Telegraf

Proslava Dana Ministarstva unutrašnjih poslova biće održana u nedelju 27. maja različitim aktivnostima na više lokacija u Beogradu. Centralna manifestacija biće održana u 12 časova ispred Doma narodne Skupštine Republike Srbije.

VIDEO U patroli sa saobraćajnom policijom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RICINUS

    25. maj 2018 | 16:13

    Bacanje para.... Bolje da su napravljeni stanovi za policiju

  • Dxy

    25. maj 2018 | 16:26

    Pa opet zatvaraju sve ? Pa zar Makis nije bio dovoljan ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA