Staza za pešake na Brankovom mostu nikad lepša: Posebno će se svideti onima koji vole da šetaju preko reke (FOTO)

Nakon 10 meseci, radovi su konačno privedeni kraju

  • 4

Staza za pešake na Brankovom mostu od danas je otvorena za sve koji žele da ovaj most pređu na svojim nogama. Time je završena celokupna sanacija Brankovog mosta, započeta prošlog leta.

Najrazmaženije naselje Beograda: Zbog najbizarnijih zahteva ovde ljudi započinju pravi rat (FOTO)

- Most je potpuno bezbedan za saobraćaj i u upotrebu i od danas ga koriste i pešaci. Time je rekonstrukcija završena, a vrednost posla bila je 210 miliona dinara - rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Gotove staze Printskrin: RTS

Kako je naveo, potpuno su bile dotrajale čelične konstrukcije na mostu i od avgusta prošle godine, od kad traje ova rekonstrukcija, postavljeno je 350 tona novog čelika.

Upitan za lift za bicikliste na mostu koji ne radi, gradski menadžer je obećao da će biti popravljen, dodavši da lift nije bio predmet ovog tendera.

U narednom periodu biće doneta posebna odluka o održavanju infrastrukture - mostova, liftova, nadvožnjaka u Beogradu, rekao je gradski menadžer za RTS.

Mostom se može i peške Printskrin: RTS

Ubuduće ćemo redovno održavati mostove, verujem da nećemo imati takvih problema, jer infrastruktura mora da se održava, zaključio je Vesić.

Video: Ovakvo prevozno sredstvo se još nije pojavilo na Gazeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    31. maj 2018 | 11:13

    I zbog ovoga je most bio zatvoren predugo ?? Au au au !!! Parce asfaltiranog prelaska 2 metra sirine kinez uradi preko noci ujutru vec spremno za upotrebu.

  • Jova

    31. maj 2018 | 12:03

    Stvarno uspeh. Staza je bila zatvorena samo 4-5 godina.

  • Poznavalac prilika

    31. maj 2018 | 15:30

    Popravka i delimična rekonstrukcija brankovog mosta je išla "pužnom" brzinom. Mnogo puta sam prolazio brankovim mostom u toku radnog vremena ali se nikada nije moglo izbrojiti na ovom gradilištu više od 3-4 radnika (najčešće su 1-2 radnika imali metle u rukama ili šetali mostom!). Prosto je neverovatno da na glavnoj saobraćajnici između starog i novog dela grada nije bilo moguće oranizovati brže izvođenje radova! Ovakvom izvođaču radova ne treba dati ni jedan posao u Beogradu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA