≫ 

Luda noć i jutro za Hitnu pomoć: Žena isekla muža nožem, muškarac pao sa terase, motociklista naleteo na parkirano vozilo

Lekarske ekipe u Beogradu do jutros imale 100 intervencija

  • 0

Hitna pomoć u toku noći u Beogradu imala je 100 intervencija, od toga 23 na javnom mestu.  U šest sati jutros dogodio se slučaj porodičnog nasilja u Cvijićevoj ulici, gde je žena napala muža nožem.

Manijak postavlja prepreke na putu, pa kad naiđu devojke, upada im u kola: I to nije jedino stravično upozorenje za Beograđanke

- Muškarac je u Cvijićevoj ulici zadobio sekotine i povrede ruke. Zbrinut je na Insitutu za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica - kaže portparol Hitne pomoć Mirko Lutovac.

Sinoć u 21.17 dogodila se saobraćajna nezgoda u Ulici dr Agostina Neta, gde je muškarac (42) motociklista naleteo na parkirano vozilo i teško se povredio.. Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u 2.57 u Ulici braće Jerković, tu je povređena ženska osoba (35) i prevezena na lečenje na Insitut za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica, naveo je Lutovac.

Kako saznaje "Telegraf", oko jedan sat u Ulici vojvode Stepe, muškarac je pao sa terase, i prevezen je u Urgentni centar zbog povrede kičme.

VIDEO Čoveka udario tramvaj kod buvljaka:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA