Mali Ljuba, pobednik "Pinkovih zvezdica", dobio klavir na poklon od Vesića lično (FOTO) (VIDEO)

Zamenik gradonačelnika pomoći će Ljubi Stankoviću

  • 0

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić gostovao je danas u "Žikinoj šarenici" i u susretu sa dečakom Ljubom Stankovićem, pobednikom "Pinkovih zvezdica 2018", odlučio da mu pomogne ličnim poklonom.

Nije mogao da sakrije oduševljenje, pa skakao od sreće! Mali Ljuba odneo pobedu u Pinkovim zvezdicama! (FOTO)

- Razgovarajući sa njim i njegovim roditeljima dogovorili smo se da on nastavi svoje muzičko školovanje i da dobije kompletno muzičko obrazovanje, u čemu je mnogo pomogla i Leontina Vukomanović. Dogovorili smo se da Ljuba do kraja nedelje, od mene dobije na poklon klavir koji će mu omogućiti da ima prave uslove za muzičko školovanje, sebe razvije kao kompletnu zvezdu i da budemo ponosni na njega. Ja sam takođe pre dve godine malom Tomi sa Kosova i Metohije koji je učestvovao u "zvezdicama" omogućio da se prebaci u muzičku školu u Pančevu i nastavi svoje školovanje. Mislim da je veoma važno podržavati decu i usmeravati ih u pravilnom smeru da se dalje razvijaju – kazao je zamenik gradonačelnika.

Vesić: Ljuba će imati uslove za muzičko školovanje, Foto: promo

Govoreći o populacionoj politici, Vesić je istakao da Grad Beograd želi da pruži svoj puni doprinos politici povećanja nataliteta.

- Na sednici koju smo imali u petak doneli smo odluku da svaka žena koja rodi treće dete na teritoriji grada Beograda dobije dodatno 30.000 dinara pomoći grada. To je nezavisno od onoga što daje država, a ja ću podsetiti da su na predlog predsednika Vučića donete nove mere populacione politike i da država tom podrškom želi da poveća natalitet - rekao je Vesić.

- Mi kao grad Beograd, nezavisno od republike dajemo 10.000 dinara svakoj porodilji na teritoriji grada, 10.000 dinara svakoj koja rodi prvo dete, 25.000 svakoj socijalno ugroženoj i sada 30.000 dinara za svako treće dete. Verujemo da će to učiniti i druge lokalne samouprave i da će deo svog budžeta usmeriti za dodatnu podršku – istakao je zamenik gradonačelnika.

Pogledajte video:

VIDEO: Ljuba Stanković je pobednik Pinkovih zvezdica, a evo šta kaže o tome

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA