Opština Savski venac i ove godine nagradila vukovce i đake generacije (FOTO)

Predsednica Opštine Irena Vujović uručila je 9 tablet računara đacima generacije a za 36 vukovaca su osim zahvalnica obezbeđeni i poklon vaučeri za sportsku opremu u vrednosti od 5000 dinara

  • 1

Juče su u svečanoj sali Opštine Savski venac dodeljene nagrade i priznanja za postignut izvanredan uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja nosiocima Vukove diplome i đacima generacije sa teritorije opštine.

Predsednica Opštine Irena Vujović uručila je 9 tablet računara đacima generacije a za 36 vukovaca su osim zahvalnica obezbeđeni i poklon vaučeri za sportsku opremu u vrednosti od 5000 dinara. Čestitajući vukovcima na postignutim izvanrednim rezultatima i uspehu, Vujović je istakla da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

Foto: Promo

- Vi ste ponos vaših roditelja ali svakako i naš, zato ćemo kao Opština nastaviti da podržavamo, stimulišemo i nagrađujemo najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja nastavili sa dobrim rezultatima. Ulaganjem u vas, mi ulažemo u budućnost – poručila je Vujović i dodala da će Opština nastaviti da organizuje pripremnu nastavu za polaganje male mature, kao i da će đacima završnih razreda osnovnih škola i ubuduće biti na raspolaganju sajam srednjih škola koji ima za cilj da im pomogne oko pravog izbora srednje škole.

Foto: Promo

- Opština Savski venac nastavlja da ulaže u obrazovne ustanove kako bismo našim đacima obezbedili što bolje uslove za školovanje - zaključila je Irena Vujović.

Foto: Promo

Prijemu su prisustvovali i članovi veća Vladimir Novaković i Miloš Vidović.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kristina

    3. jul 2018 | 15:32

    Dok opštine Stari grad, Zvezdara, Novi Beograd, Voždovac, Palilula i druge nagrađuju vukovce i učenike generacije na različite načine, u sekretarijatu za društvene delatnosti opštine Savski venac kažu da su nadležni samo za vrtiće i osnovne škole... Sirotica koja se javila na telefon verovatno i ne zna šta je to srednja škola jer je sa obrazovanjem završila najverovatnije u vrtiću. Tako se cene i podstiču na dalji rad najbolji učenici. SRAMOTNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA