≫ 

Sudari na Gazeli i na Novom mostu paralisali saobraćaj u gradu: Od Studenjaka do BIP-a treba vam 40 minuta vožnje, kod Buvljaka pravi pakao (VIDEO)

Oko Buvljaka se mili, ne može se ni preko Ade

  • 2

Tri lančana sudara koja su se danas pre 17 sati odigrala na Mostu na Adi i na Gazeli paralisala su saobraćaj u gradu, usred popodnevnog špica, javljaju taksisti.

Najpre su se oko 16.30 tri vozila sudarila na Gazeli u brzoj traci, ali srećom nije bilo teže povređenih, potvrdili su iz Hitne pomoći za Telegraf.rs. Ovim se mostom ipak mili, a gužve su se proširile i na auto-put.

Oko Gazele kao u mravinjaku Foto: Naxi kamere

- Kolone su se na auto-putu stvorile i zbog sudara koji se desio na Mostarskoj petlji u visini BIP-a. Zbog toga je od Studentskog grada sve do Petlje potrebno oko 40 minuta za samo pet kilometara puta - objašnjavaju taksisti.

Kolaps je trenutno i na Mostu na Adi i na pristupnim saobraćajnicama, jer je oko 17 sati na ovom prelazu takođe došlo do lančanog sudara, dodaju oni.

Sudari opteretili saobraćaj Foto: Naxi kamere

- Oko Buvljaka sada se mili, vozila je mnogo, ali dok policija ne raščisti ovaj deo, vožnja će biti usporena i vozačima ostaje samo da se naoružaju strpljenjem - kažu taksisti.

Srećom, ni u jednom od ovih saobraćajnih nezgoda nije bilo povređenih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA