Nova godina u šortsu i japankama: Vinča okićena usred jula, pije se pivo i gorki list, a i garderoba mora da bude "klasično seljačka" (VIDEO)

Poznati tandem Marka Žvaka - Dušan Šaponja i Dušan Čavić - obišli su beogradsko naselje u kome se Nova godina proslavlja cele godine

  • 1

Vinči, koja se nalazi u opštini Grocka ove godine je prvi put postavljena novogodišnja rasveta, a izgleda da je radost tim povodom bila razlog da ona i danas 23. jula sija.

Naime, poznati tandem Marka Žvaka - Dušan Šaponja i Dušan Čavić - obišli su beogradsko naselje u kome se Nova godina proslavlja cele godine.

Hodajuća kamera je išla ulicama Vinče i beležila zanimljive građane koji uz šalu prihvatili da "novogodišnje i božićne praznike proslave u japankama, šortsevima i majicama kratkih rukava".

- Ovde mi i dalje slavimo, samo veselo. Svima želimo sve najbolje u narednoj polovini 2018.godine. Samo da ste živi i zdravi - poručio je jedan mladić.

Jedan mladić je poručio da oni i dalje slave, te da svima žele sve najbolje u narednoj polovini 2018.godine. Samo da su svi živi i zdravi; Printskrin: Youtube/Marka Žvaka

Neki su se našalili da je ovde doček Nove godine svaki dan, a jedan čovek nije baš bio oduševljen komičnim komentarima i dodao je da "se zna kada se kite ulice".

Tek pristigli gastarbajter iz Austrije pronašao je simpatičnu simboliku ukrasa.

- Ljudi bre, mi smo ovde okićeni petokrakama. Večeras doček, puno para vam želim. Evo stižu mi drugari - dobacio je sedavši u auto.

Dečko koji je čekao drugare da odu na pivo poručio je da su stanovnici Vinče najjači, jer imaju najveću osnovnu školu u Srbiji i Novu godinu u julu; Printskrin: Youtube/Marka Žvaka

Dok su se šale nizale, stanovnici Vinče davali su i predloge za "cugnuti" - pivo i gorki list.

- Mi smo najjači u Srbiji. Em imamo najveću osnovnu školu u Srbiji, em Novu godinu u julu. Slavićemo sve dok budu sijale ulice - rekao je jedan dečko koji je čekao drugare da odu na pivo u lokalni kafić i dodao da je njegov izbor garderobe za julski doček klasika "seljački".

Ponoć se polako približila, a autori snimka su morali da napuste "novogodišnje naselje".

Autobus je krenuo iz Vinče, a njeni stanovnici će sigurno i naredne večeri imati još jednu Novu godinu.

(Telegraf.rs/ Marka Žvaka)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    24. jul 2018 | 11:52

    Bravo za Vinču. Konačno nešto lepo . Vest, a nije ubistvo, tuča ,kriminal .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA