≫ 

Poplavljene ulice na Altini: Ko hoće na autobus, do stanice može samo čamcem

Građani kažu da se ovaj problem stvori iznova nakon svake obilnije kiše

  • 9

Nekoliko ulica u zemunskom naselju Altina poplavljeno je danas nakon kiše koja je pala na Beograd.

Kad god padne kiša, Ana sa bebom i detetom (3) prolazi kroz prljavu vodu strahujući od najgoreg: Teška priča iz naselja Veljko Vlahović

Stanje je naročito loše u Ulici Ljiljane Krstić, gde su trotoari postali obale ogromne bare koje je kiša ostavila za sobom. Kako je ironično prokomentarisao jedan od žitelja ove ulice, autobuskoj stanici može se prići samo čamcima.

On je dodao da ovaj problem uvek nastane nakon malo obilnijih padavina. Kolovozi tada izgledaju kao da je pod njima pukla vodovodna cev, jer voda nema gde da oteče. Građanima tada ostaje samo da čekaju da ona ispari. O tom problemu svedoči i slika koju je objavio ovog maja.

Inače, Altina ima nesrećnu reputaciju da je naselje koje u celom Beogradu možda i najviše kuburi sa kanalizacijom i čitavim nizom drugih infrasturkturnih problema, od kojih neki sežu decenijama unazad.

VIDEO: U Beogradu lije kao iz kabla, a ovako izgleda vožnja usred potopa

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MareMunze

    1. avgust 2018 | 23:40

    Nazalost, onaj koji vam je prodavao drzavne njive da zidate kuce i pravite ulice kako vam je palo na pamet, sad neka vam tu vodu resava... Kao Zemunac se gnusam ovog naselja...

  • Lala

    1. avgust 2018 | 22:02

    Bolje je da Vučić ulaže novac u zaštitu protiv poplava,nego u oružije,kako bi spasio narod od stradanja njihove imovine.

  • Лицемер

    1. avgust 2018 | 20:08

    Најстрашније ми је кад се становници БГ-а не осеђају удобно ... све остало се може толерисати.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA