≫ 

Stigle mašine u beogradsko naselje iz pakla: Za dva meseca Vojvode Vlahovića više neće plivati (FOTO)

Mukama stanovnika najavljen kraj početkom oktobra

  • 1

Decenijski problem izlivanja kanalizacije u naselju Veljko Vlahović, do kojeg dolazi usled atmosferskih padavina i izlivanja otpadnih voda, biće rešen za dva meseca, najavio je danas predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić.

"Polako, Šumaheru","pazite se nje, džaba vam mišići": Kad Sandra vozi noćni bus, bezobraznim momcima sledi - kočnica, vrata i napolje (FOTO)

- Radovi na kanalizaciji, u dužini od 450 metara, izvode se od okretnice autobusa 26 do kućnog broja 46 i deo ulice će tokom radova biti zatvoren za saobraćaj - rekao je Savić, koji je obišao naselje zajedno sa pomoćnikom gradonačelnika Aleksandrom Marković i direktorom JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" Draganom Đorđevićem.

Foto: vozdovac.rs

Pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković istakao je da grad želi da olakša svakodnevnicu građanima i zato vodi računa o njihovim predlozima koji se rešavaju po prioritetu.

Foto: vozdovac.rs

Predsednik opštine Voždovac se zahvalio građanima na strpljenju i razumevanju i istakao da su njihovi predlozi oko rešavanje ovog, ali i ostalih pitanja uvek na prvom mestu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deran

    3. avgust 2018 | 07:27

    Jos jedna pobeda ilegalaca koji su se divlje prikljucivali na kanalizaciju. I zasto raditi posteno u ovoj drzavi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA