≫ 

Krater na najprometnijoj beogradskoj ulici, Bulevar kralja Aleksandra zatvoren za saobraćaj: Zbog pucanja cevi ne može se ovom trasom (FOTO) (VIDEO)

Krater nasred ulice ometa ne stanovnike tog kraja, već i vozače koji samo kroz njega prolaze

  • 3

Zbog pucanja vodovodne cevi u Bulevaru kralja Aleksandra, ova saobraćajnica zatvorena je za sva vozila, nedaleko od raskrsnice sa Ustaničkom ulicom.

Radnici su nasred ulice morali da razbiju asfalt i iskopaju rupu duboku kao bazen i, kako kažu čitaoci Telegrafa, oko 15 metera dugačku.

Dok se kvar sanira, plave trake brane vozačima iz oba smera da se kreću Bulevarom, iako su radovi u traci ka Smederevskom putu.

Ulica je zatvorena za sva vozila/ Foto: Telegraf

Problem bi trebalo da bude rešen do 22 sata, objasnili su nam iz JKP Vodovod i kanalizacija, kada će stanovnici okolnih ulica ponovo imati vodu, a saobraćaj će biti normalizovan, taman pred novi početak radne nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    19. avgust 2018 | 22:27

    Bilo bi lepo da kad pricate o Bulevaru pricate od delu od Cvetka na dole ka centru.Zaista taj gornji deo ne može i niko ne smatra delom Bulevara.

  • BG 2

    19. avgust 2018 | 19:56

    Sve nam više nasleđeni miraz od komunista propada a ne možemo ni da održavamo ,novo kasnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA