Razgolićene devojčice igraju trbušni ples usred tržnog centra, a roditelji oduševljeno tapšu i snimaju (FOTO)

Do reakcije slučajnog prolaznika niko ništa loše nije video u tome

  • 20

Devojčice u grudnjacima i golih stomaka izvode trbušni ples usred tržnog centra "Delta city" u Beogradu, a roditelji - oduševljeno stoje sa strane i snimaju ih!

U moru vesti o pedofilima koji vrebaju najmlađe roditelji su devojčice, najverovatnije nižih razreda osnovne škole, pustili razgolićene na javnom, prometnom mestu da izvode orijentalni ples, poznat po elementima zavođenja.

Centar za socijalni rad, policija, bilo ko? Devojčice (9) obučene kao trbušne plesačice igraju pod "šatrom" u Obrenovcu (VIDEO)

Kada se jedan od prolaznika pobunio zbog prizora koji je zatekao, roditelji se i dalje nisu dozvali pameti, već su ga nemo posmatrali dok se raspravljao sa obezbeđenjem.

- Vikom na roditelje i "didžejke" prekidam "program". Urlam kako je sramota i šta već sve ne govorim. Iz čućeg stava ustaje blajhana u miniću na rajsferšlus: "Gospodine, ako Vam se..." Glasno zarikah: "Ne dopada mi se", a ona nastavlja: "Gospodine, ako Vam se...", na šta velim: "Neću izaći" - prepričava Dragan, koji je nakon rasprave sa obezbeđenjem prekinuo, kako je procenio devojčice od pet do deset godina, u performansu.

Iznervirano dodaje:

- Ah, da, roditelji su sa kezom od uva do uva ovo snimali i "uživali".

Komentari postavljeni na društvenim mrežama su na Draganovoj strani i desetine korisnika se zapitalo da li je u redu da roditelji ovako vaspitavaju i izlažu svoju decu.

Podsetimo, pre oko mesec i po dana većinski korisnici društvenih mreža zgrozili su se snimkom devojčica u Obrenovcu koje su pod šatrom zabavljale goste trbušnim plesom na Petrovdanskom vašaru.

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бајкер

    8. septembar 2018 | 11:20

    Браво Србине!

  • Česti

    8. septembar 2018 | 11:29

    Spremaju ih na vreme za ulazak u rijaliti, da ulove bogatog fudbalera.

  • Вера

    8. septembar 2018 | 10:58

    Дно дна. Туга. Кад их снађу несреће кајаће се родитељи што су им дозволили

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA