Vučić ima samo reči hvale za gradonačelnika Beograda: Zoran Radojičić je svoj život posvetio deci (VIDEO)

Predsednik Srbije nije krio da je ponosan na uspeh i ugled koji je stekao gradonačelnik Beograda

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić, posetili su danas Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj, kako bi videli dokle se stiglo sa renoviranjem. Tom prilikom, predsednik se osvrnuo na jedinstvenu priliku koja se ukazala gradonačelniku Beograda, koji nije krio oduševljenje na svom licu.

"Tiršova 2" gotova do 2022. godine, imaćemo potpuno novu bolnicu: Vučić obišao radove na rekonstrukciji Univerzitetske dečije klinike (FOTO) (VIDEO)

- Zoran se toliko se smeje, ja ga, od kako je postao gradonačelnik, nisam video da se toliko osmehuje kao danas - kazao je Aleksandar Vučić okupljenim novinarima i dodao:

- To je zbog nečeg o čemu govorite - Zoran Radojičić je svoj život posvetio deci, on je jedan od najboljih i najomiljenijih lekara u Tiršovoj i čovek živi za to. Sada ima šansu da u roku mandata koji ima, privede kraju projekat i ovu bolnicu, ja mislim da je to velika stvar - objasnio je predsednik Srbije.

Sve o današnjoj poseti možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktorija Vikica

    22. septembar 2018 | 01:18

    Zoran je jedan jako uspesan i dobar covek, pre svega. Hvala mu na ovolikom zalaganju i trudu da zdravstvo podigne da visi nivo, da pomogne svima onima kojima je pomoc neophodna.

  • Daca

    22. septembar 2018 | 06:56

    Zoran Radojičić je jedan predivan čovek i odličan lekar.

  • Branko

    22. septembar 2018 | 06:52

    Radojcic je neko na koga mozemo da budemo ponosni, pravi covek na celu nase prestonice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA