≫ 

Zmije kod vrtića na Zvezdari, ponovo: Roditelji ih viđaju na putu i kod prozora dok ostavljaju decu, a niko ne zna čiji je plac na kom je žarište

Ovo je scenario koji se ponavlja svake godine

  • 4

Vrtić "Oblačak", smešten u ulici Veselina Čajkanovića na Zvezdari (između Vojvode Vlahovića i Cvetanove ćuprije), ovih dana je naišao na nove probleme kada su se u blizini ove predškolske ustanove ponovo pojavile zmije.

Iako je ovo scenario koji se ponavlja iz godine u godinu, nadležni nisu uspeli da reše problem budući da nije moguće utvrdi ko je vlasnik placa iz kog gmižu zmije koje dolaze do vrtića i dečijeg igrališta, piše Blic.

Dodatni problem stvara to što je uz dvorište vrtića nepokošeni plac gde se zmije vrlo često skupljaju, te su ih roditelji zaticali na putu, pa čak i sa strane vrtića u blizini prozora.

Zašto je postalo sasvim normalno i "ispravno" da se iživljavamo nad kontrolorima Busplusa?

Ovo nije jedini problem sa kojim se susreću roditelji i deca ovog vrtića. Naime, pristup je jako otežan, a zimi gotovo nemoguć, budući da do "Oblačka" ne postoji čak ni uređena saobraćajnica.

Roditelji su pokušali nekako da reše i ovaj problem, međutim Opština Zvezdara još nije reagovala po ovom pitanju, a oktobar i kiše se bliže kada će jedan problem biti relativno rešen, ali će drugi tek nastati.

VIDEO: Da li je ovaj piton možda pojeo čoveka?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    22. septembar 2018 | 15:37

    O cemu ti pricas Stefane,sigurno si jedan od onih sto parkiraju duz cele ulice Veselina Cajkanovica ili mozda imas kucu koju si kao i vecena napravili na ulici da sto vise zauzmete mesta i ako 95 posto kuca je neuknjizeno!Ta ulica je veliki problem jer se parkiraju sa leve i desne strane!Deca idu i u vrtic i dole u skoli a trotoar nepostoji!Steta sto nema ko da resi problem to ce izgleda kad se desi neka nesreca!

  • Stefan

    22. septembar 2018 | 14:09

    Vrtic ima uredjene saobraćajnice do naselja Medak Padina, Medakovic 3, do Cvetanove cuprije i do naselja Vojvode Vlahovica. Roditelji zahtevaju da ide mini bus do vrtica, da njihova deca ne bi morala da pesace, a ne zanima ih sto bi pretvaranje pojedinih ulica u jednosmerne, sto isto zahtevaju, napravilo pakao ostalim stanovnicima naseljak Medak Padina.

  • VH

    22. septembar 2018 | 14:02

    Neki traže velike udobnosti ali ima da neki nemaju vrtić,ni put do škole,ponekad treba biti zadovoljan kad bar nešto ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA